Στο show του οίκου Valentino για την σεζόν Fall/Winter 2022-23 παρευρέθηκε η αγαπημένη Zendaya, ως επίσημη πρέσβειρα του ιταλικού σπιτιού αλλά και μούσα του καλλιτεχνικού διευθυντή Pier Paolo Piccioli. Η συλλογή, όπως και η παρουσίαση είχαν στον πυρήνα τους το χρώμα ροζ, και πιο συγκεκριμένα, όπως το ονόμασε ο ταλαντούχος σχεδιαστής, PP Pink. Πρόκειται δηλαδή για ένα καυτό φουξ, μια απόχρωση που έχει έρθει στο προσκήνιο ήδη από τον φετινό χειμώνα, και η οποία κάλυπτε το πάντα στο show, από τα ρούχα της κολεξιόν ως τους τοίχους και το πάτωμα.

Ο λόγος επιλογής του χρώματος, σύμφωνα με τον οίκο, “το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης, της κοινότητας, της ενέργειας και της ελευθερίας”. Η Zendaya λοιπόν εμφανίστηκε στο show, φορώντας το εν λόγω χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια, και περιττό να πούμε πως λίγοι μπορούν να στηρίξουν την εν λόγω ενδυματολογική επιλογή όπως η αγαπημένη ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, η Z επέλεξε μαζί με τον στυλίστα της Law Roach ένα κοστούμι στο καυτό φουξ της παρούσας συλλογής του οίκου, με απλικέ λουλούδια, το οποίο συνδύασε με ένα πουκάμισο με χαμηλό ντεκολτέ και ένα μάξι oversized παλτώ. Το λουκ απογειώθηκε με ένα ζευγάρι τρίπατες hot pink πλατφόρμες, ενώ το edgy μακιγιάζ της, ένα statement eyeliner έδωσε στην εμφάνιση την απαραίτητη ισορροπία.

Δες το ολόκληρο το λουκ παρακάτω: