Σε περίπτωση που ήσουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τους τελευταίους μήνες, να σε ενημερώσουμε πως η νούμερο ένα σειρά αυτή την στιγμή τόσο σε νούμερα τηλεθέασης όσο και στην καρδιά του κοινού παγκοσμίως είναι το Euphoria. H επιτυχία του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς παραγωγής του HBO έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σπάζοντας κάμποσα ρεκόρ, και μετατρέποντας παράλληλα τους πρωταγωνιστές από στάρλετς σε A-list ηθοποιούς.

Μια από αυτές είναι και η Sydney Sweeney, η νεαρή ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω της. Σε άλλα Sydney νέα λοιπόν, μας ενημερώνουν από το κοντρόλ πως η Cassie του Euphoria δεν έχασε χρόνο, με την επόμενη δουλειά της ήδη στα σκαριά.

Ο λόγος για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, το National Anthem, και όπου θα υποδύεται την Penny Jo Poplin και έτσι εξηγείται και η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, εν όψει του νέου της ρόλου. Πιο συγκεκριμένα, η Sweeney πόσταρε χθες στο Instagram μια φωτογραφία από το σετ της επερχόμενης ταινίας, ‘ντυμένη’ Penny Jo Poplin, και όπου επίσης μας σερβίρει το νέο της μαλλί, σε χρώμα strawberry blond.

H ηθοποιός συνόδευσε την φωτογραφία με την λεζάντα “Penny Jo”, ταγκάροντας παράλληλα τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά από εμάς είναι σίγουρα ναι. Και αν θέλει να κρατήσει αυτό το χρώμα και μετά τα γυρίσματα της ταινίας, δεν θα παραπονιόμασταν. Μάλιστα, θα πούμε πως αυτή η απόχρωση ίσως είναι και πιο ενδιαφέρουσα από το πλατινέ ξανθό που είχε στο Euphoria, γνώμη μας.