Σε άλλα celebrity παύλα fashion νέα, ναι η Rihanna τα κατάφερε και ξεπέρασε για ακόμα μια φορά τον εαυτό της. Μιλάμε βέβαια για την τελευταία της εμφάνιση που είδαμε στην προχθεσινή της έξοδο στα Barbados όπου πήγε με τον σύντροφό της A$AP Rocky.

Παρά λοιπόν το σίγουρα δύσκολο ΣΚ που πέρασε εξαιτίας της ψεύτικης φήμης περί χωρισμού που κυκλοφόρησε ο “influencer” Louis Pisano, η Riri δεν άφησε την όλη κατάσταση να την επηρεάσει και αυτό φαίνεται σίγουρα στο σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, η καλλιτέχνης και επιχειρηματίας επέλεξε για την έξοδό τους την περασμένη Κυριακή το πιο naked dress που την έχουμε δει να φοράει ως τώρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Με μαύρο χρώμα, σκοινιά και κοψίματα σε όλα τα σωστά σημεία, η εν λόγω δημιουργία του οίκου Dundas φωνάζει σίγουρα σέξυνες και μπόλικη αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, ενώ υπάρχουν και άλλες εκδοχές του συγκεκριμένου φορέματος, η Riri διάλεξε προφανώς αυτή που αποκαλύπτει την περιοχή της κοιλίτσας της γιορτάζοντας έτσι φωναχτά αυτή την χαρούμενη περίοδο της ζωής της.

Εμείς λέμε μπράβο για το δυναμισμό της που για ακόμα μια φορά δείχνει με όχημα τις εμφανίσεις της. Παράλληλα ελπίζουμε τέτοιου είδους ανυπόστατες φήμες να πάψουν να αναπαράγονται με τέτοια ευκολία, δημιουργώντας αληθινά προβλήματα σε όλους τους εμπλεκόμενους στον βωμό πέντε  λεπτών δημοσιότητας.

Δες το λουκ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!