Η Rihanna απευθύνεται στο πνεύμα των γιορτών και όχι δεν θέλει να μας χαλάσει τα Χριστούγεννα, αντίθετα να μας τα φτιάξει, με ένα “grinch-style” συνολάκι. Τι το κάνει το συγκεκριμένο loungewear να κινείται σε αυτό το μήκος κύματος; Μα φυσικά το χαρακτηριστικό Grinch έντονο πράσινο χρώμα!

Η υπέρ σέξι σταρ και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Savage X Fenty ανέβασε μια χαριτωμένη φωτογραφία του εαυτού της με το ανωτέρω συνολάκι, λέγοντας “It’s cozy grinch season.” Από τι αποτελείται αυτό το χουχουλιάρικο “σπιτικό” ντύσιμο; Από ένα πράσινο σουτιέν που πάνω στο κορμί της Riri φαίνεται περισσότερο σέξι παρά χουχουλιάρικο κι ένα ιδίου χρώματος παντελόνι, τα οποία βρίσκονται ήδη διαθέσιμα προς πώληση από την σειρά lingerie και loungewear της σταρ. Μπορεί λοιπόν να τα παραγγείλει όποιος και όποια επιθυμεί να αποκτήσει το πειραγμένο αυτό χριστουγεννιάτικο σύνολο που μας προτείνει η Rihanna, αν φυσικά γίνεται αποστολή εκεί όπου ζει.

Το σετ των ρούχων αυτών είναι φτιαγμένο από ένα μαλακό ύφασμα σε στυλ πλεκτό μοχέρ και πραγματικά έχει μια γερή εορταστική νότα επάνω του. Επιπλέον είναι διαθέσιμο σε μεγέθη από XS σε 3X. Φυσικά μπορεί να ταιριάξει και με άλλα τέτοια χουχουλιάρικα- σέξι-σπιτικά ρούχα, όπως ένα slip dress, ένα ολόσωμο κορμάκι και μια ρόμπα. Αν θέλεις δηλαδή να το ζήσεις πέρα για πέρα, μπορείς να τα παραγγείλεις όλα και να κάνεις μια αναπαράσταση της ταινίας. Θα σου λείψει ίσως ένα έλκηθρο ή ένα σκυλάκι για βοηθός για να αρχίσεις να κλέβεις τα δώρα των άλλων. Αν είσαι ναυτικός τύπος και θέλεις να το πας πιο παραδοσιακά, μην ανησυχείς, το σετ βγαίνει και σε ναυτικό μπλε.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!