Η Μegan Fox φαίνεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων τους τελευταίους μήνες και η νέα της ‘περιπέτεια’ δεν έχει να κάνει με το σέξι στιλ ή την εκρηκτική σχέση της, αλλά με τα μαλλιά της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως εγκατέλειψε το σήμα-κατατεθέν μελαχρινό χρώμα της για μία icy blonde επιλογή, η οποία θυμίζει σχεδόν γκρι απόχρωση. Στην φωτογραφία, έχει χτενίσει την νέα της κώμη με κυματιστές άκρες και χωρίστρα στην μέση, η οποία μάλιστα αποκαλύπτει και την πολύ σκούρα ρίζα του βαψίματος. Παρόλο η αλλαγή θυμίζει αρκετά Halloween, δεν πρόκειται για κάποια spooky αμφίεση λόγω των ημερών αλλά έχει γίνει για την νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί με τίτλο Johnny and Clyde.

To film θα είναι κάτι σαν μία μοντέρνα εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Bonnie and Clyde, με την Fox να υποδύεται την ιδιοκτήτρια καζίνο και μεγάλο ‘κεφάλι’ μιας παράνομης επιχείρησης, η οποία έχει γίνει στόχος δύο serial killers που είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και έχουν εθιστεί στο έγκλημα και τις δολοφονίες.

Ανεβάζοντας την φωτογραφία στο Instagram, η Megan έγραψε ότι “αυτή είναι η εμφάνιση της κόρης του διαβόλου”, συνοδεύοντας το caption με το hashtag #JohnnyAndClyde Coming Spring 2022, ενώ την τρομερή αλλαγή επίσης μοιράστηκε και ο hairstylist της Μiles Jeffries από το δικό του ίνσταγκραμ, ταγκάροντας επίσης την καλλιτέχνη και ειδική στην κατασκευή περουκών Merria Dearman. Επομένως, ίσως να μην πρόκειται για τα κανονικά μαλλιά της Megan αλλά για μία πολύ πειστική περούκα. Όπως και να έχει, εγκρίνουμε!

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!