Καλησπέρα αγαπητέ αναγνώστη και καλωσήρθες σε άλλο ένα fashion inspo άρθρο. Σήμερα θα μιλήσουμε για νύχια, ένα θέμα τόσο επιφανειακό όσο και πολύ πολύ σημαντικό. Ουκ ολίγες φορές σας έχουμε δώσει την απαραίτητη έμπνευση για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας μανικιούρ, αλλά σήμερα το inspo μας δίνει κάποιος άλλος.

Ο λόγος για την Hailey Bieber η οποία, αν μας ρωτάτε, έκανε το τέλειο neutral καλοκαιρινό μανικιούρ το οποίο κερδίζει με διαφορά το γαλλικό, το απλό nude και ό,τι άλλο υπάρχει σε ουδέτερο νύχι. Ναι ναι καλά ακούσατε, υπάρχει μια νέα τάση on the block για όλ@ εσάς που θέλετε κάτι πιο απλό και είναι εξαιρετική.

Πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο της ποστ στο Instagram όπου την βλέπουμε να προμοτάρει το νέο της skincare brand, Rhode, το διάσημο μοντέλο δίνει μαθήματα beauty με το δέρμα της να λάμπει σαν πέρλα. Στα ίδια πλαίσια λοιπόν σέταρε και τα νύχια της, τα οποία έχει βάψει σε ένα γαλακτερό ροζ χρώμα με περλέ απόχρωση. Όσο για το σχήμα, έχει διαλέξει το χαρακτηριστικό της μακρύ αμυγδαλωτό, το οποίο χαρίζει στο μανικιούρ μια παραπάνω θηλυκότητα.

Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει περίτρανα ότι το απλό δεν είναι απαραίτητα και βαρετό. Αντιθέτως το μανικιούρ αυτό, όπως και τα περισσότερα make-up looks της μας εμπνέουν να τονίσουμε την θηλυκότητά μας χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι extravagant. Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς το κρατάμε, και σας το συστήνουμε για την επόμενη επίσκεψή σας στο nail salon.