Το τελευταίο καιρό, με τον Covid να καταλαγιάζει σιγά σιγά, και εν όψει του ερχομού της άνοιξης, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που ετοιμάζουν παγκόσμιες περιοδείες. H Billie Eilish ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, η Olivia Rodrigo έχει ανακοινώσει το Sour Tour για τον ερχόμενο Απρίλη, και η αγαπημένη Dua Lipa εμφανίστηκε χθες στο FTX Arena του Miami ανοίγοντας έτσι την περιοδεία της Future Nostalgia.

Περιβόητα ένα από τα πιο επιδραστικά fashion icon του καυτού τώρα, πέρα από την μουσική και τα performance της, εμείς είμαστε οπωσδήποτε εδώ και για τα λουκ που πρόκειται να φορέσει η Dua Lipa. Ήδη από την πρώτη της εμφάνιση, δεν απογοήτευσε όπως ήταν επόμενο. Συγκεκριμένα, μαζί με τον στυλίστα της και δικό μας αγαπημένο Lorenzo Posocco, επέλεξαν τρια outfit που κάθονται ανάμεσα στην understated street-wear αισθητική της καλλιτέχνη και στο γκλαμ στοιχείο που επίσης υιοθετεί ανά περίσταση.

Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν η νέον ολόσωμη φόρμα του οίκου Balenciaga με στοιχεία lingerie, και ζακάρ ύφανση, και το οποίο καταλήγει στον χαρακτηριστικό ενδυματολογικό κώδικα του οίκου, τα pantaboots (μποτάκια ενσωματωμένα στα μπατζάκια) ενώ το custom-made σύνολο συμπληρώθηκε από μακριά γάντια.

Στη δεύτερη εμφάνισή της την είδαμε επίσης με μια ολόσωμη φόρμα, αυτή τη φορά του οίκου Mugler, στα ίδια πλαίσια με την πρώτη. Επέλεξε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια από την τελευταία συλλογή του οίκου, το cat-suit με τον κόρσέ και τις cut-out διαφάνειες, και το οποίο προσάρμοσαν σε ένα custom κομμάτι, προσθέτοντας παγέτες και γάντια.