Σε άλλα celebrity παύλα fashion νέα, η Dua Lipa μόλις μας σέρβιρε ένα λουκ που θυμίζει τρομερά Ariana Grande. Το μεγάλο pop icon βρίσκεται αυτή τη στιγμή περίπου στα μέσα της περιοδείας της Future Nostalgia, και σε όλη την διάρκεια δεν έχει σταματήσει να μας δίνει λουκς που εντυπωσιάζουν και εμπνέουν. Το πιο χαρακτηριστικό της ίσως outfit από το εν λόγω tour είναι η ολόσωμη φόρμα με τα γάντια σε έντονο φλούο λαχανί χρώμα του οίκου Balenciaga, με την οποία μάλιστα άνοιξε και την αυλαία της περιοδείας πίσω στον Φλεβάρη.

Στις τελευταίες της συναυλίες ωστόσο έχει αλλάξει το χρώμα του ρούχου από φλούο λαχανί σε φλούο ροζ, ακολουθώντας την κυρίαρχη τάση της σεζόν σε ό,τι αφορά την χρωματική παλέτα. O λόγος βέβαια για το Valentinο Pink ή PP (PierPaolo) Pink, το καυτό φουξ που έφερε στο προσκήνιο ο Pierpaolo Piccioli, καλλιτεχνικός διευθυντής του Valentino με την τελευταία του κολεξιόν.

Άλλη μια αλλαγή που έκανε στο τελευταίο της show η καλλιτέχνης αφορά στα μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, συνήθως το hairdo που επιλέγει ως τώρα για το tour είναι να αφήνει τα μαλλιά της κάτω σε ένα χαλαρό wavy look. Στο τελευταίο της ποστ ωστόσο βλέπουμε πως πήρε μια σελίδα από το “στυλιστικό βιβλίο” της Ariana Grande. Τι ακριβώς εννοούμε;

Αντί να αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα, εκείνη και ο hair-stylist της, Jake Gallagher, επέλεξαν το κλασσικό hairdo της Ariana, το “μισά πάνω-μισά κάτω” με μια ψηλή σφιχτή sleek κοτσίδα στην κορυφή του κεφαλιού.

Εμείς λέμε ναι σε ό,τι και να επιλέξει η θεάρα Dua, ιδίως όταν παίρνει έμπνευση από άλλο ένα αγαπημένο fashion παύλα pop icon.

Δες το λουκ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!