Ό,τι στυλ και να έχεις, όσο κουλ, εμπνευσμένο και πρωτότυπο να είναι, πάντα υπάρχει μια ανάγκη για έξτρα inspiration. Να δεις κάτι που θα σε κάνει να σκεφτείς το στυλ σου διαφορετικά, να σε εμπνεύσει και να σε πάει στο επόμενο επίπεδο. Το ρόλο αυτό στην σύγχρονη κοινωνία έχουν πάρει τα είδωλα μόδας, αγγλιστί τα fashion icons. Από την Audrey Hepburn που καθιέρωσε το μικρό μαύρο φόρεμα (LBD), ως την Jane Birkin που αποθέωσε το απλό αλλά κουλ χωρίς προηγούμενο, και από την Britney Spears των early zeros με τα χαμηλοκάβαλα σκισμένα τζιν και την Lady Gaga που έκανε το avant garde μαζικό, πάντα κοιτάμε στα αστέρια για τα ενδυματολογικά μας ερεθίσματα.

Το ρόλο αυτό στο τώρα έχει πάρει η τρέχουσα βασίλισα της ποπ, Dua Lipa της οποίας το εγκώμιο έχουμε πλέξει ουκ ολίγες φορές σε ό,τι αφορά το στυλ της. Δεν δεχόμαστε αντίλογο, το feed της στο Instagram είναι η επιτομή της έμπνευσης, ενώ ο στυλίστας της Lorenzo Posocco πάντα φροντίζει να την ντύνει με τα επόμενα κουλ σχεδιαστικά ονόματα. Η βασίλισα λοιπόν ξαναχτύπησε, όπως ήταν αναμενόμενο, και αυτή τη φορά το έκανε με την βοήθεια ενός κοστουμιού (με την λέξη κοστούμι να ωχριά μπροστά στην εμφάνιση που έκανε).

Dua Lipa Instagram

Πιο συγκεκριμένα, η Dua πόσταρε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες όπου την βλέπουμε ανάμεσα στις πρόβες για την περιοδεία της να ποζάρει με ένα κοστούμι του οίκου Jacquemus (με τον ίδιο τον σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus να κάθεται casually δίπλα της). Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο δίνουμε παραπάνω βάση στο εν λόγω λουκ της, η απάντηση είναι απλή.

Dua Lipa Instagram

Το κοστούμι αυτό είναι η προσωποποίηση του φάμπγιουλουσνες. Στολισμένο με μεγάλα κρύσταλλα από πάνω μέχρι κάτω δίνει τα απόλυτα vibes και ταιριάζει άψογα στο κλίμα της Πόλης του Φωτός όπου βρισκόταν η καλλιτέχνης στο εν λόγω ποστ. Γενικά, το λατρέψαμε. Έξτρα kudos στον Posocco που σέταρε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι τεράστιους μπλε κρίκους δίνοντας μια πιο ποπ Dua Lipa προσωπικότητα στο λουκ. Όσο για το παπούτσι, διάλεξαν ένα σανδάλι στιλέτο στολισμένο με κρύσταλλα.

Dua Lipa Instagram