Ανάμεσα στα πιο καυτά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, παρ’ ότι η Ariana Grande έχει καιρό να βρεθεί στο προσκήνιο, δεν παύει να είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz. Μεταξύ των γυρισμάτων του The Voice και της καλλιτεχνικής διαχείρησης της νέας της εταιρείας καλλυντικών R.E.M φαίνεται πως η Ari κατάφερε να χωρέσει και τον γάμο του αδερφού της Frankie Grande, ο οποίος παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό του Hale Leon.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Florida στις 4 Μαϊου, την κατάλληλη ακριβώς μέρα για την θεματική του γάμου που ήταν το Star Wars. Η Grande τέλεσε χρέη παράνυμφου και όπως ήταν επόμενο η εμφάνισή της δεν απογοήτευσε.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα custom σύνολο από την αγαπημένη της πια σχεδιάστρια Vera Wang η οποία σχεδίασε και το νυφικό της καλλιτέχνη. Με ένα έξτρα αποκαλυπτικό μαύρο βελουτέ bralette και μια μάξι σατινέ φούστα με ψηλό κόψιμο στο ίδιο χρώμα, η Grande ήταν μια θα λέγαμε uber-sexy παράνυμφος. Για να ισορροπήσει το λουκ, πρόσθεσε το χαρακτηριστικό πια αξεσουάρ της, έναν μεγάλο μαύρο φιόγκο στα μαλλιά της. Όσο για το beauty look της επέλεξε το κλασσικό “μισά πάνω-μισά κάτω” hairdo της, ενώ για το μακιγιάζ κινήθηκε στα κλασσικά της μονοπάτια με ένα έντονο cat-eye eyeliner και γκλος σε γήινη απόχρωση.

Δες το λουκ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!