Το έχουμε ξαναπεί εδώ στο Oneofus, το 2022 είναι η χρονιά της αναβίωσης της Anne Hathaway. Γεγονός που μας δίνει μεγάλη χαρά αφού η εν λόγω ηθοποιός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σινεματικά icons του Hollywood. Από το σούπερ αγαπημένο της εφηβείας μας Princess Diaries, το οποίο έφερε τη νεαρή Hathaway στο προσκήνιο, μέχρι το θρυλικό Devil Wears Prada και το Les Miserables που της χάρισε το πρώτο της Oscar, η ηθοποιός αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες μας του Hollywood.

Εν όψει λοιπόν του φετινού WeCrashed όπου πρωταγωνίστησε δίπλα στον Jared Leto, την είδαμε να μας σερβίρει ασταμάτητα άψογα λουκ τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και σε βραδινά Late Night shows, εκσυγχρονίζοντας έτσι το πάντα κομψό στυλ της. Τελευταίο της ενδυματολογικό επίτευγμα αποτέλεσαν οι Κάννες όπου έκανε χαμό με μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Courtesy of Bulgari

Στο απόγειο λοιπόν όλης αυτής της κατάστασης, τώρα έρχεται μια νέα καμπάνια για τον οίκο Bulgari όπου η ηθοποιός πρωταγωνιστεί δίπλα σε μια ακόμα αγαπημένη μας, την θεάρα Zendaya. To short film γυρίστηκε στη Ρώμη από τον βιρτουόζο σκηνοθέτη Paolo Sorrentino (τον film-maker που μας χάρισε το αριστούργημα La Grande Belleza) και το οποίο μας έχει κάνει ένα χαμό τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα social media. Βλέπουμε τις δυο ηθοποιούς και πρέσβειρες του οίκου να περπατούν αέρινες και πιο όμορφες από ποτέ σε μια πολυτελή βίλα καταλήγοντας τελικά να χορεύουν και να στροβιλίζονται μαζί. Παράλληλα τις ακούμε και σε ρόλο αφηγητή να λένε, “Στην αναζήτηση για θαύματα, δεν υπάρχει τέλος. Υπάρχει μόνο αρχή”.

Δες όλο το βίντεο παρακάτω.