Η διαμάχη της Taylor Swift με τον Scooter Braun είναι γνωστή. Ο πρώην παραγωγός της το 2019 αγόρασε τα δικαιώματα ενός τεράστιου μέρους της καλλιτεχνικής-δισκογραφικής δουλειάς της και αρνείται να της τα πουλήσει. Αυτό δεν την αποκόβει μόνο από τα έσοδα της μουσικής της, αλλά ακόμα και από το δικαίωμα να τραγουδάει σε συναυλίες τα δικά της κομμάτια.

Έτσι, για να πάρει ξανά τα ηνία στα χέρια της, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά όλη τη δισκογραφία, που της έκλεψε ο Braun, από την αρχή. Τα Taylor’s Version κομμάτια της έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και να είναι τα μόνα, που αγοράζονται και “κατεβαίνουν” από τους fans της. Το Fearless ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος ξαναηχογραφημένος δίσκος, οποίος συμπεριλάμβανε ακόμα και κάποια κομμάτια, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στον αρχικό. 

Τώρα σειρά έχει το Red (Taylor’ Version). Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει τη Swift να το προωθεί σε αρκετές εκπομπές, μαζί με την ταινία μικρού μήκους της για το All Too Well και τη 10λεπτη εκδοχή του. Μία από αυτές τις εκπομπές ήταν και Late Night With Seth Meyers. Η πρώτη μας σημείωση για τη συνέντευξη ήταν η υπέροχα καυστική απάντησή της στην ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με το πώς πιστεύει ότι νιώθουν όσοι θεωρούν ότι τραγουδάει γι’ αυτούς και με το αν τα πράγματα είναι χειρότερα γι’ αυτούς τώρα ή πριν δέκα χρόνια. “Δεν έχω σκεφτεί καθόλου για τη δική τους εμπειρία, για να είμαι ειλικρινής”. 

Η δεύτερη σημείωση μας, αλλά και των fans; Το φόρεμά της. Η τραγουδίστρια έβαλε ένα μαύρο στενό φόρεμα με έξω τους ώμους. Γιατί αυτό έχει σημασία; Διότι πολλοί το θεώρησαν ένα κλείσιμο του ματιού στο revenge dress της Πριγκίπισσας Νταϊάνα από τα 90s. Έχουν, μάλιστα, θεωρίες και για το σε ποια εκδίκηση είναι αναφορά το φόρεμα. Η μία, προφανώς, αφορά τον Braun, που της πήρε τα τραγούδια της και τελικά έφαγε τα μούτρα του, αφού όλοι ασχολούνται με τις νέες εκδοχές τους και σαμποτάρουν τις παλιές. Η άλλη αφορά τον Jake Gyllenhaal, για τον οποίο πάντα θεωρούταν ότι έχει γράψει το All Too Well, πράγμα που τον “καίει” με τη 10λεπτη πλέον εκδοχή του κομματιού. 

Να πούμε, πάντως, ότι η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν υπάρχει όντως κάποια σύνδεση. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο Access Hollywood ότι ήταν απλά ένα μαύρο φόρεμα, που της άρεσε.