Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετά χρόνια η Eurovision έχει χάσει το ενδιαφέρον του μέσου νέου, σε έναν βαθμό. Δεν μπορούμε ακριβώς να τοποθετήσουμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Μπορούμε ωστόσο να χαρούμε όταν ο καλλιτέχνης που επιλέγει η επιτροπή είναι πιο κοντά στην αισθητική μας και έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει δημιουργικά.

Αυτό αντικατοπτρίζει η φετινή μας υποψήφια, Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία κινείται σε πολύ ωραία μουσικά πλαίσια δημιουργώντας μας έτσι ένα παραπάνω ενδιαφέρον για την φετινή διοργάνωση. Η οποία για την ακρίβεια είναι ήδη εδώ, αφού έχουμε μπει επισήμως στην εβδομάδα της Eurovision. Η τελετή φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, λόγω της περσινής νίκης των Ιταλών Maneskin, και έτσι η Αμάντα βρίσκεται ήδη εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, χθες περπάτησε στο κόκκινο χαλί του event έναρξης και όπου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Επέλεξε ένα custom φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti, σε χρώμα φουξ, το οποίο είχε γραμμή ballgown, στράπλες λαιμόκοψη και ένα κόψιμο κάτω από το μπούστο. Γενικά υπέροχο φόρεμα, και ακόμα καλύτερο είναι ότι μας θύμισε την αγαπημένη μας τύπισσα εδώ στο Oneofus, την Zendaya, αφού η συγκεκριμένη δημιουργία μοιάζει πάρα πολύ με το φόρεμα που επέλεξε το είδωλο για τα περσινα Oscar (απλά σε άλλο χρώμα).

 

Το λουκ συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι δίπατα σανδάλια επίσης σε φουξ χρώμα, ενώ άφησε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες και απογείωσε την εμφάνιση με κόκκινο κραγιόν.

Δες το λουκ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!