Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος, που διαφωνεί. Η Zendaya πλέον μάς έχει κάνει να ανυπομονούμε για κάθε της νέα εμφάνιση. Είτε αυτή γίνεται στο κόκκινο χαλί, είτε στις σελίδες κάποιου περιοδικού, είτε σε καμπάνιες μόδας. Δεν είναι τυχαίο ότι την βλέπουμε σταθερά στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες, ότι η καρδιά μας ράγισε όταν μάθαμε πως δεν θα βρισκόταν στο φετινό Met Gala και ότι έχει γίνει ambassador τεράστιων brands και οίκων, όπως Bulgari, Valentino και Lancôme.

Η Zendaya είναι επίσημα το Fashion Icon του 2021

Εμείς είχαμε αναγνωρίσει καιρό τώρα τόσο την ίδια ως το απόλυτο fashion icon μας, όσο και το στιλίστα της, Law Roach, ως τον απόλυτο αρχιτέκτονα της εικόνας, όπως αυτοπροσδιορίζεται. Τώρα έφτασε η στιγμή η Zendaya να αναγνωριστεί πιο επίσημα από ποτέ. Τα CFDA Fashion Awards, γνωστά και ως Oscar της μόδας, μόλις ανακοίνωσαν ότι η Zendaya θα λάβει το βραβείο 2021 Fashion Icon στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου. Προφανώς, το βραβείο αποτελεί τεράστια τιμή. Από τη μία, εξαιτίας των ανθρώπων, που το έλαβαν τα προηγούμενα χρόνια. Η Beyonce, η Rihanna, η Jennifer Lopez, η Naomi Campbell και η Lady Gaga είναι ανάμεσά τους. Από την άλλη, γιατί η Zendaya στις 10 Νοεμβρίου θα γίνει το νεότερο πρόσωπο, που έχει λάβει το συγκεκριμένο βραβείο, σε ηλικία 25 ετών.

Το CFDA ανέφερε για την απόφασή του να βραβεύσει τη Zendaya ως το Fashion Icon της χρονιάς. “Η διαδρομή της Zendaya προς το να γίνει superstar Fashion Icon συνέβη με υπερηχητική ταχύτητα. Ξανά και ξανά, έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πάρει ρίσκα. Από το να ποντάρει σε νεότερα ταλέντα, όπως ο Peter Do, έως το να δουλέψει με καθιερωμένους οίκους, όπως τον Valentino και, όπως συνέβη χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του Dune στο Λονδίνο, τον Rick Owens. Με τον δημιουργικό συνεργάτη της, Luxury Law, η Zendaya έχει χαρίσει στους fans και τους λάτρεις της μόδας παγκοσμίως έναν αμέτρητο αριθμό glamorous εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, για να θυμούνται”.