Τον περασμένο Απρίλιο, Brooklyn Beckham και Nicola Peltz παντρεύτηκαν στην Φλόριντα με τον γάμο τους να γίνεται πρώτο θέμα. Όχι, όμως, μόνο για καλούς λόγους. Συγκεκριμένα, γρήγορα είδαμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να μιλάνε για κόντρα ανάμεσα στην Peltz και την πεθερά της, Victoria Beckham. Σύμφωνα με πηγές του PageSix, είχαμε διαβάσει ότι δεν αντέχουν η μία την άλλη, πως δεν μιλάνε μεταξύ τους και ότι η Peltz δεν ήθελε η Beckham να εμπλακεί καθόλου στη οργάνωση του γάμου. 

Αφορμή για όλα αυτά; Πολλοί θεωρούν ότι ήταν το νυφικό. Συγκεκριμένα, πηγή της The Sun είχε αναφέρει ότι η Peltz ήθελε να φορέσει Elie Saab, αλλά τελικά δέχτηκε να αφήσει την Beckham, που ήθελε να είναι ο γάμος οικογενειακή υπόθεση, να σχεδιάσει το νυφικό της. Ωστόσο, αν θυμάσαι, στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την είδαμε να φοράει νυφικό άλλου οίκου και συγκεκριμένα ένα εντυπωσιακό Valentino Haute Couture. Τι drama υπήρξε, λοιπόν, και κατέληξε σε αυτό; Σύμφωνα με την ίδια την Peltz, απολύτως κανένα. 

Ο Brooklyn Beckham έδωσε συνέντευξη στο Variety από το σπίτι τους και η Peltz συμμετείχε εν μέρει σε αυτήν. Έτσι, κάποια στιγμή ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή της για όλες τις φήμες, που κυκλοφορούν γύρω από την σχέση της με την πεθερά της. Η ηθοποιός εντόπισε και η ίδια ως αφετηρία των όσων λέγονται ότι δεν φόρεσε νυφικό της Beckham και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. “Σκόπευα να φορέσω και πραγματικά το ήθελα, αλλά μετά, λίγους μήνες πριν το γάμο, συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε τότε έπρεπε να διαλέξω ένα άλλο φόρεμα. Δεν μού είπε ‘Δεν μπορείς να το φορέσεις’. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το φορέσω”. 

Πάντως, ο Beckham έχει μία διαφορετική θεωρία για την αφετηρία των φημών. “Έχω μάθει ότι πάντα θα προσπαθούν να γράψουν τέτοια πράγματα. Πάντα θα προσπαθούν και θα μειώνουν τους ανθρώπους. Όλοι τα πάνε καλά, όμως, πράγμα που είναι καλό”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!