Όταν είσαι καλεσμένος σε γάμο, ένα από τα βασικά θέματα, που θα σε απασχολήσουν, είναι σίγουρα το outfit, που θα φορέσεις. Οι επιλογές είναι πολλές και, ευτυχώς, υπάρχουν και οι διάσημοι αυτού του κόσμου, που συχνά μάς δίνουν έμπνευση με τις δικές τους εμφανίσεις. Η Kendall Jenner είναι το πιο πρόσφατο τέτοιο δείγμα.

Το μοντέλο βρέθηκε στον γάμο του κινηματογραφιστή Michael Ratner και της επιχειρηματία Lauren Rothberg. Μοιράστηκε, λοιπόν, με τους ακολούθους της το φόρεμα, που επέλεξε να φορέσει στην τελετή, μέσα από μία σειρά από Instagram stories. Συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα σκούρο πράσινο μάξι φόρεμα του σχεδιαστή Dries Van Noten, το οποίο συνδύασε με smokey eyes και έναν τραβηγμένο sleek κότσο. Σε ένα από αυτά έκανε και shout out στο κομμάτι και τον σχεδιαστή του, γράφοντας “Έχω πάθει εμμονή με το Dries μου από χθες το βράδυ”. 

Η Jenner, βέβαια, δεν μοιράστηκε μόνο τον εαυτό της. Σε μία mirror selfie, βλέπουμε μαζί της και τον Devin Booker, με ένα κλασικό κοστούμι. Να σού θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο είχε γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει μετά από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το People, γιατί δεν ένιωθαν ότι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Ωστόσο, η προαναφερθείσα φωτογραφία με τον αθλητή του NBA να την κρατά από τη μέση, μάλλον μάς επιτρέπει να πούμε με μία παραπάνω ασφάλεια ότι είναι ξανά μαζί.