Αρκεί να έχεις Instagram ή TikTok, για να ξέρεις τι χαμός έχει γίνει από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Euphoria κι έπειτα. Μεγάλο ρόλο έχουν παίξει, φυσικά, και τα τρομερά beauty looks της σειράς, που βλέπουμε όλο και μεγαλύτερη μερίδα του κοινού να αντιγράφει. Η Maddy έχει την τιμητική της, αφού για έμπνευση προσφέρονται τόσο το μακιγιάζ, όσο και τα χτενίσματά της. Ωστόσο, τα τελευταία φαίνεται ότι βαρέθηκε η Alexa Demie, η ηθοποιός που την υποδύεται. 

Γενικά η Demie παίζει αρκετά με την εμφάνισή της. Τώρα έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή απ’ όλες, αφού ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να καίει φασκόμηλο έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων (ναι, δεν διάβασες λάθος) με κοντοκουρεμένα μαλλιά αισθητικής μεταξύ 60s και 90s. Μάλιστα, οι πιθανότητες λένε ότι μόλις δεις τις εικόνες της κάτι θα σού θυμίσει, αφού σχεδόν όλοι αναφέρουν ότι εκπέμπει φουλ vibes Carrie-Anne Moss ως Trinity στο Matrix. Βοηθάει, φυσικά, και όλο το υπόλοιπο look, ένα total black σύνολο αρκετά 90s αισθητικής. 

@its.britney.b1tchh

it’s serving matrix #foryoupage #foryou #alexademie #euphoriaseason2 #maddyperez

♬ sonido original – dani

Γιατί έκανε μία τόσο ριζική αλλαγή; Η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ώστε να μάθουμε αν αφορμή είναι κάποιο νέο της project ή αν απλά ήθελε η ίδια να το κάνει. Πάντως, το διαδίκτυο έχει ξεκάθαρα διχαστεί με τους μισούς να λατρεύουν το νέο της κούρεμα και τούς άλλους μισούς να είναι στα όρια της κατάρρευσης.