Δεν ξέρουμε αν κουραστήκατε ακόμα να διαβάζετε για την θεάρα Zendaya, αλλά εμείς η αλήθεια είναι πως δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε για αυτή (δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση). Το κορίτσι με το περίσσειο ταλέντο και εμφάνιση που θυμίζει κάποια αρχαία θεά δεν περιορίζεται στο να μας αφήνει άφωνους με τις υποκριτικές της ικανότητες. Αντιθέτως μαζί με τον χαρισματικό της χαρακτήρα, μας σερβίρει διαρκώς και συγκλονιστικά λουκς, μαζί με τον στυλίστα της Law Roach. Κάποιες δε από τις καλύτερές της εμφανίσεις μας τις έχει δώσει φορώντας κάποιο κοστούμι, κάτι που ομολογουμένως μπορεί να στηρίξει πολύ πολύ καλά. Εν όψει λοιπόν και κάποιων τελευταίων περιστάσεων στις οποίες τίμησε την εν λόγω ενδυματολογική επιλογή, σας δίνουμε (drumrolls…) τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Z μέσα σε κοστούμι. Spoiler alert, είναι ό,τι καλύτερο.

 

Με αυστηρό tailored look του οίκου SportMax MaxMara.

 

Με το χαρακτηριστικό κοστούμι στο show του οίκου Valentino που έκανε πάταγο, σε χρώμα (τι άλλο) PP Pink, δηλαδή το φουξ του που πρότεινε ο οίκος για αυτή τη σεζόν.

 

Mε ένα μίνιμαλ κοστούμι σε dove γκρι του tailoring οίκου FEAR OF GOD.

 

Με άλλο ένα φουξ κοστούμι, σε διαφορετική απόχρωση αυτη την φορά, του οίκου Alexander McQueen.

 

Ίσως από τα πιο εντυπωσιακά της λουκ, αυτό το Alexander McQueen κοστούμι πάει το fashion forward σε άλλο level με αυτά τα κεντημένα κρύσταλλα.

 

Με κοστούμι που φλερτάρει με Roccoco vibes, του οίκου Alexandre Vauthier.

 

Με ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο κοστούμι του νέου και πολύ ανερχόμενου σχεδιαστή Peter Do, μάστερ του tailoring.

 

Με snake-skin κοστούμι από την συλλογή που σχεδίασε μαζί με τον Tommy Hilfiger.

 

Με baroque επιρροές το παραπάνω κοστούμι είναι του οίκου BERLUTI.