Νομίζω μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η Victoria Beckham είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες αυτή την στιγμή. Ειδικά όσον αφορά το πιο μίνιμαλ, απλό και σικ στιλ. Αυτός ο μινιμαλισμός φαίνεται ότι δεν την συντροφεύει μόνο στα ρούχα της, αλλά σε όλες τις πτυχές τις καθημερινότητάς της. Και στη ρουτίνα ομορφιάς της, δηλαδή. Πώς το ξέρουμε; Η ίδια την μοιράστηκε με όλους μας, μέσω του αμερικανικού Glamour. Όπως φαίνεται, με λιγότερα από 10 προϊόντα, μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις την πρωινή και βραδινή της περιποίηση και το μακιγιάζ της. 

Η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της

Ουσιαστικά η πρωινή ρουτίνα της περιλαμβάνει τα περισσότερα βήματα, κι αυτά δεν είναι καν πολλά. Καθαρίζει το πρόσωπό της αρχικά με παγωμένο νερό βρύσης, χωρίς κανένα προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο, απομακρύνει το όποιο πρήξιμο ή σημάδι κούρασης. Αμέσως μετά, κάνει απολέπιση με ένα αρκετά ελαφρύ προϊόν, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιεί καθημερινά, χωρίς κίνδυνο για την επιδερμίδα της. Μάλιστα, προτιμάει αυτό να έχει μορφή πούδρας, ώστε τα αποτελέσματά του να διαρκούν περισσότερο. 

Μετά πάμε σε όλα όσα της χαρίζουν την τρομερά νεανική της επιδερμίδα. Πρώτα χρησιμοποιεί ένα serum ανάπλασης κυττάρων. Αυτό λειτουργεί σχεδόν σαν πολυβιταμίνη για το πρόσωπό της, θεραπεύοντας από την όποια φθορά και ενισχύοντας το προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας της. Για φινάλε, ενυδατώνεται με μία ενυδατική κρέμα επίσης ανάπλασης κυττάρων, με χρώμα, η οποία της αφήνει μία φυσική λάμψη και καλύπτει αρκετά τους πόρους της, ώστε κάποιες μέρες να προσπερνάει εντελώς το foundation. 

Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Για την βραδινή της ρουτίνα, χρησιμοποιεί πάλι το ίδιο σέρουμ και την ίδια ενυδατική, ώστε να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της. Έπειτα, αν της το επιτρέπει ο χρόνος της, της αρέσει να μπαίνει στην μπανιέρα της, με ένα βιβλίο και ένα ποτήρι κρασί στα χέρια και μάσκες στα μάτια, ώστε να τα ξεκουράσει. Πριν πέσει για ύπνο, απλώνει και στο σώμα της μία παχύρευστη ενυδατική κρέμα. 

Το μακιγιάζ της

Το μακιγιάζ της Beckham περιλαμβάνει πολύ λίγα προϊόντα. Θέλει ένα ματ αποτέλεσμα και γι’ αυτό χρησιμοποιεί μία διπλή ματ πούδρα bronzer. Χρησιμοποιεί την πιο ανοιχτόχρωμη πλευρά της σε όλο της το πρόσωπο, για την κάλυψη των πόρων, ενώ με την σκουρόχρωμη κάνει contouring. Τις περισσότερες μέρες, το μόνο επιπλέον που κάνει είναι να βάλει λίγη μάσκαρα και μετά λίγο κραγιόν στα χείλη και τα μάγουλά της.