Το TikTok κατά καιρούς μάς έχει χαρίσει αρκετά makeup hacks. Ένα από τα πιο πρόσφατα, όμως, έχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν μάς δείχνει απλά έναν συγκεκριμένο τρόπο να κάνουμε μακιγιάζ ματιών. Μάς δείχνει έναν τρόπο, που υπόσχεται ότι θα υπνωτίσει όποιον μάς βλέπει και θα τον κάνει να μάς ερωτευτεί. 

Το makeup hack ξεκίνησε από τη Michelle Diaz. Αυτή, μεταξύ άλλων, δίνει συμβουλές σχέσεων στους ακολούθους της. Πρόσφατα αποφάσισε να δώσει μία κάπως πιο αντισυμβατική. Η ίδια κάνει σταθερά το ίδιο μακιγιάζ ματιών. Τέσσερις λευκές τελίτσες. Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι αυτές οι τέσσερις τελίτσες έχουν την ικανότητα να υπνωτίζουν τους άντρες που την κοιτάνε. Μάλιστα, σημειώνει ότι πολλοί της έχουν πει ότι αισθάνονται πως πρέπει να βάλουν κάτι ανάμεσά τους, γιατί τους ελκύει υπερβολικά πολύ το βλέμμα της. 

@bymichellediaz

Reply to @ogeliza just posted a tutorial/what liner I use 🤌🏽✨ #whitedots #makeuphack #ThatCloseMessenger

♬ El Preso – Fruko Y Sus Tesos

Πώς θα το κάνεις;

Θες να δοκιμάσεις μόνος σου αν έχει αποτελέσματα; Είναι εξαιρετικά απλό να το κάνεις. Το μόνο, που θα χρειαστείς είναι ένα λευκό eyeliner. Με αυτό θα κάνεις τέσσερις τελίτσες σε κάθε μάτι. Από μία σε κάθε του γωνία, μία πάνω από το άνω βλέφαρο και μία κάτω από το κάτω βλέφαρο. Σύμφωνα με τη Diaz, μπορείς αν προτιμάς αντί για eyeliner να βάλεις διαμαντάκια ή πέρλες σε αυτά τα σημεία. Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ, μπορείς να μην έχεις βάλει τίποτα άλλο. Ωστόσο, σημειώνει ότι αν βάλεις σκιά, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο έντονο. 

@bymichellediaz

in this channel we DONT GATEKEEP tips to make men crazy for us 😌✨❤️ #makeuptrick #whitedots #michellediazdots #IDeserveTuitionContest

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

Έχει όντως αποτέλεσμα; 

Προφανώς, την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορούν να τη δώσουν μόνο όσοι το δοκίμασαν και θα το δοκιμάσουν. Το feedback, που έχει μέχρι στιγμής, είναι διπλό. Από τη μία, κάποιοι το δοκίμασαν και δεν έγινε απολύτως τίποτα (προφανώς). Από την άλλη, αρκετοί υποστηρίζουν ότι έλαβαν εξαιρετικά πολλά κοπλιμέντα, ειδικά για τα μάτια τους. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι απλά να τα έλαβαν, γιατί είχαν ωραίο μακιγιάζ και όχι γιατί υπνώτισαν κάποιον. 

@bellaskyet

love it #MakeItCinematic #fyp #trend #whitedots #makeup

♬ SCOOP BY DOJA CAT – lil nas x

@sopita4sophia

dont believe everything u see on tiktok kids #fourdots #eyemakeup #witchtok

♬ Choking on Flowers – Fox Academy

@olivek00

I tried the 4 white dots around the eyes & it worked wth hahahah. Some random guy said my appearance drew him & he he didn’t know why 🤣🤣 #duet #whitedots #4dotschallenge #4dots #fyp

♬ TWINNEM – Coi Leray

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!