Το γαλλικό μανικιούρ ανήκει σε αυτή την κατηγορία πραγμάτων, που μένουν σταθερά διαχρονικά και κλασικά. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τον ερχόμενο χειμώνα. Ωστόσο, μία νέα τάση κάνει την εμφάνισή της, σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις το γαλλικό μανικιούρ στα χέρια σου, αλλά κάπως “πειραγμένο”. 

Ο λόγος για το french moon manicure. Αυτό στη βάση του ακολουθεί τη λογική του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ. Ωστόσο, αλλάζει τη λευκή γραμμή με άλλες σε σκούρες αποχρώσεις, κυρίως σε μαύρο. Μάλιστα, η καλύτερη επιλογή είναι να μην κάνεις ίσια γραμμή γαλλικού, αλλά καμπυλωτή, έτσι ώστε να δίνεται περισσότερο ακόμα η αίσθηση ενός μαύρου μυστικιστικού φεγγαριού. 

Βέβαια, η τάση δεν σταματά εκεί. Μην ξεχνάμε ότι μέσα στον χειμώνα έχουμε και την εορταστική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε και λίγη περισσότερη λάμψη. Αυτό στο french moon μεταφράζεται κυρίως με μεταλλικά μαύρα ή πολύ σκούρα μανό. Φυσικά, αν θες ακόμα περισσότερη λάμψη από αυτήν, μπορείς να προσθέσεις και στρας ή γκλίτερ. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ένα μυστηριώδες και σκοτεινό μανικιούρ, που παραμένει αρκετά κομψό.