Το έχουμε ξαναπεί. Τα κόκκινα μαλλιά είναι πιο hot από ποτέ. Με άλλα λόγια, όποια απόχρωση και να κάνεις, δεν θα βγεις χαμένος. Τι θα έλεγες, όμως, αν μάθαινες ότι υπάρχει μία, που είναι η πιο απόλυτη απόχρωση της πιο απόλυτης τάσης; Ο λόγος για την Tiger Daylily, που έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο λουλούδι, που στα ελληνικά λέγεται ημεροκαλλίς η πυρόχρους. 

Αν δεις την απόχρωση σε μαλλιά και δεις και το λουλούδι θα καταλάβεις τη σύνδεση. Τα πέταλά του έχουν ένα πιο σκούρο κοκκινωπό χρώμα στο κέντρο και είναι πιο ανοιχτά εξωτερικά. Στα μαλλιά, βλέπουμε τη βάση να είναι πιο σκούρα και κόκκινη και όσο κατεβαίνουν το χρώμα να γίνεται όλο και πιο ανοιχτό, πλησιάζοντας μέχρι και το πορτοκαλί.  

Σε ποια μαλλιά μπορεί να γίνει; Αν έχεις ξανθιά βάση και σχετικά μακρύ μήκος, είσαι στην ιδανική κατάσταση. Διαφορετικά απλά θα υπάρχουν μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, αν έχεις πιο σκούρο μαλλί, θα χρειαστεί πρώτα να το ανοίξεις, για να αποκτήσεις την απόχρωση. Στην περίπτωση που έχεις πιο κοντά, καρέ μαλλιά, μπορείς επίσης να το κάνεις. Απλά να είσαι προετοιμασμένος για ένα αρκετά πιο διακριτικό αποτέλεσμα, μιας και δεν θα υπάρχει αρκετός μήκος για να γίνει πολύ έντονη χρωματική αλλαγή στο κάτω μέρος. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!