Ανάμεσα σε όλο το μυστήριο που περιβάλλει την βασιλική οικογένεια, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Κάποια έχουν μεγαλύτερη σημασία όπως διάφορα γεγονότα που έχουμε δει στο The Crown ενώ άλλα είναι λίγο πιο επιφανειακά. Παραδείγματος χάρη πρόσφατα μάθαμε τον λόγο για τον οποίο η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει ποτέ της φάει πίτσα αλλά και τι ακριβώς τρώει καθημερινά εδώ και χρόνια. Ξέρουμε επίσης ποια είναι τα αγαπημένα μανό της βασιλικής οικογένειας αλλά και τα 8 αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της πριγκίπισας Diana.

Σε άλλα λοιπόν πιο επιφανειακά αλλά διόλου ασήμαντα βασιλικά νέα, μάλλον μάθαμε μόλις και τι κραγιόν φοράει η βασίλισσα Ελισάβετ. Και ναι, αν αναρωτιέσαι, η θρυλική μητριάρχης φοράει ακόμα κραγιόν σε κάθε επίσημη έξοδό της χωρίς εξαίρεση. Και μάλιστα δεν φοράει και κάτι διακριτικό, αλλά το χαρακτηριστικό της χρώμα είναι ένα έντονο ροζ-κοραλλί (και μπράβο της). Όσο για την απόχρωση, δεν γνωρίζουμε ακριβώς το όνομα, σύμφωνα ωστόσο με πηγές του People ξέρουμε στο περίπου το brand που επιλέγει.

Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο beauty brand της βασίλισσας είναι το βρετανικό Elizabeth Arden, μια εταιρεία που τόσο η Ελισάβετ όσο και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια επιλέγει εδώ και 60 χρόνια.

Αυτή η προτίμηση βέβαια δεν είναι ακριβώς τυχαία, αφού πέρα από την καλή ποιότητα των προϊόντων, το brand αυτό έχει στενές σχέσεις με την επικεφαλής σχεδιάστρια του παλατιού Angela Kelly. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές, η μονάρχης επιλέγει με συνέπεια εδώ και χρόνια την σειρά κραγιόν της εταιρείας Beautiful Color Moisturizing Lipstick, που βγαίνει σε 7 αποχρώσεις.

Από την άλλη, το κραγιόν της ενδέχεται να είναι και από την γαλλική εταιρεία Clarins, άλλο ένα αγαπημένο brand της βασίλισσας, με το οποίο έχει μια ιδιαίτερη σχέση. Τι εννοούμε; Για την βασιλική ορκωμοσία της το 1953 η Ελισάβετ έδωσε παραγγελία στο γαλλικό brand να της φτιάξει ένα custom κόκκινο κραγιόν το οποίο εκτός από την μοναδική απόχρωση θα έχει και έξτρα διάρκεια, λόγω της πολύωρης τελετής.

Παρ’ ότι λοιπόν δεν ξέρουμε ακριβώς το κραγιόν που επιλέγει η μονάρχης, το πιο πιθανό είναι να φοράει ένα από τα παραπάνω brands. Εμείς πάντως της δίνουμε μπράβο που ακόμα και σε πιο δύσκολες περιόδους, όπως η τωρινή όπου η βασίλισσα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, δεν αφήνει την αυτοφροντίδα της, όπως ένα φωτεινό έντονο κραγιόν.