Τα κραγιόν δεν περνάνε την καλύτερη εποχή τους. Με τις μάσκες και την κλεισούρα στο σπίτι, πολλοί τα έχουν εγκαταλείψει, μιας και κανένας δεν τα βλέπει. Ωστόσο, υπάρχουμε κι εμείς που αρνούμαστε να τα αποχωριστούμε. Θα συνεχίσουμε να τα φοράμε ακόμα κι αν τα βλέπουμε μόνο εμείς, η γάτα μας και ο ντελιβεράς 

Και κάπως έτσι, με το βλέμμα αισιόδοξα στην άνοιξη, έχουμε ήδη αρχίσει να οργανωνόμαστε και να αναζητάμε τα χρώματα που τότε θα φωτίσουν το πρόσωπό μας. Και δεν ξέρουμε αν φταίει η μεγάλη αποχή, αλλά είναι αρκετά.  

Ροδακινί 

Είναι το ήσυχο, αλλά συγχρόνως statement χρώμα της σεζόν. Κινείται τρομερά αρμονικά μεταξύ ροζ, πορτοκαλί και μπεζ, φέρνοντας ένα τσακ νωρίτερα τη ζεστασιά του καλοκαιριού στα πρόσωπά μας. 

Κοραλί 

Αν είσαι φαν των φωτεινών αποχρώσεων και βιάζεσαι να φέρεις 100% το καλοκαίρι στη ζωή σου, είναι η ιδανική απόχρωση για εσένα. Μπορείς να κατευθυνθείς σε κάτι πιο ματ, αλλά αν θες να είσαι λίγο πιο fun, διάλεξε μία glossy εκδοχή. 

Φούξια 

Αν ψάχνεις την απόλυτη τάση της άνοιξης, μόλις την βρήκες. Το πιο έντονο και τολμηρό χρώμα της παλέτας του ροζ θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου και θα τραβάει όλα τα βλέμματα στο πρόσωπό σου. 

Κόκκινο 

Το κλασικό κόκκινο θα φορεθεί πολύ την άνοιξη, αλλά μόνο με τα πιο ατημέλητα μακιγιάζ σου. Με άλλα λόγια, είναι τάση να το βάλεις, μόνο αν το έχεις συνδυάσει με ένα κατά τ’ άλλα σχεδόν άβαφτο πρόσωπο.  

Όμπρα 

Είναι ένα καφέ χρώμα, γνωστό και ως ορυκτό μπορντό. Είναι τάση ήδη από τον χειμώνα, αλλά μιας και δεν το πολυχαρήκαμε, προβλέπεται ότι θα το δούμε παντού την ερχόμενη άνοιξη.  

Φυσικές αποχρώσεις του ροζ 

Είναι εκείνες οι τόσο φυσικές αποχρώσεις που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις αν κάποιος φοράει κραγιόν. Είναι για εκείνους που ναι μεν θέλουν μία δόση χρώματος στο πρόσωπό τους, αλλά συγχρόνως δεν θέλουν κάτι τρομερά κραυγαλέο 

Διακριτικά nudes 

Τα φυσικά looks θα παίξουν πολύ αυτή την άνοιξη και αυτά τα κραγιόν θα είναι απαραίτητα. Δεν πρέπει να διαλέξεις οποιοδήποτε nude, αλλά αυτό που είναι ίδια απόχρωση με τα χείλη σου, μόνο έναν τόνο πιο σκούρα. 

Τριανταφυλλί 

Τα ροζ-κόκκινα κραγιόν θα είναι τάση την άνοιξη, αλλά μόνο αν συνδυαστούν σωστά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα δούμε σε κλασικές εμφανίσεις, αλλά στις περισσότερο τολμηρές, με όσο το δυνατόν λιγότερο φυσικά χτενίσματα.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!