Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Adele εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια μουσική σκηνή και έκλεψε τις καρδιές μας και από τότε έως σήμερα, δύο είναι τα στοιχεία που σίγουρα δεν έχουν αλλάξει πάνω της: Πρώτον, το εξωπραγματικό ταλέντο της και δεύτερον το γατίσιο βλέμμα-σήμα κατατεθέν της σε κάθε δημόσια εμφάνιση και βίντεο κλιπ.

Για τους περισσότερους κοινούς θνητούς που ξοδεύουν ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχουν το σωστό eyeliner και καταλήγουν με κόκκινα μάτια, μουτζουρωμένα μάγουλα και πολλά νεύρα, το αψεγάδιαστο look της Adele μοιάζει σαν ένα είδος μαύρης μαγείας και ναι, θα πουλούσαμε άνετα την ψυχή μας στον διάβολο για αυτήν την ίσια γραμμή.

Για καλή μας τύχη όμως, ο makeup artist Michael Ashton που συνεργάζεται με την Adele από την αρχή της καριέρας της έχει κυκλοφορήσει το παρακάτω βίντεο, εξηγώντας ακριβώς την τεχνική που ακολουθεί.

Έτσι λοιπόν μπορείς να το παρακολουθήσεις, να το μελετήσεις, να κρατήσεις σημειώσεις και ίσως στο τέλος καταφέρεις κάτι που μοιάζει με την τελειότητα της Adele και εσύ.

Καλύτερα να κάνεις ένα καφεδάκι παρόλα αυτά, γιατί το tutorial διαρκεί σχεδόν μισή ώρα. There is no beauty without pain.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!