Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της ομορφιάς έχει πάθει εμμονή με το contouring και έχει παραμελήσει λίγο το ρουζ και την χάρη του. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει ειδικός, μακιγιέζ κλπ, που να μη τονίζει την σημασία του σε ένα make-up look. Και εμείς βέβαια τείνουμε να συμφωνούμε, αφού τίποτα δεν συγκρίνεται με την φρεσκάδα και την ζωντάνια που αποκτά το πρόσωπό μας όταν προσθέτουμε ένα φωτεινό κοραλλί, ένα χαρούμενο φουξ, ή ένα “ήρεμο” ροζουλί στα μάγουλά μας.

Με ή χωρίς contouring λοιπόν, για εμάς το ρουζ είναι κάτι απαραίτητο, και αν είσαι κι εσύ της ίδιας άποψης τότε πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε γιατί μόλις έφτασε ένα νέο beauty trend. Η νέα λοιπόν τάση που μεσουρανεί σε TikTok και Instagram λέγεται Ombré blush, και υπόσχεται να σου δώσει έξτρα χρώμα και να τονίσει τα ζυγωματικά σου.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις; Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πως η λέξη, ombre στο lingo της βιομηχανίας της ομορφιάς, ombre συνδέεται με οτιδήποτε ντεγκραντάρει σταδιακά και περιέχει πάνω από μια αποχρώσεις. Με τον ίδιο τρόπο, το ombré blush trend προτείνει ένα ντεγραντέ ρουζ, για το οποίο χρειάζεσαι απλά δυο διαφορετικούς αλλά κοντινούς τόνους ρουζ και βέβαια ένα πινέλο. Στην συνέχεια εφαρμόζεις τις δυο αυτές αποχρώσεις από τα μήλα σου μέχρι τις άκρες των ζυγωματικών σου, και μπλεντάρεις μέχρι να μην φαίνεται που αλλάζει το χρώμα. Για πιο αναλυτικό how-to, δες το παρακάτω βιντεάκι, από την influencer που ξεκίνησε την τάση.

 

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!