Τα 2000s είναι ξανά στη μόδα, ειδικά στον τομέα της ομορφιάς. Μαζί τους επιστρέφουν, λοιπόν, και οι πιο τολμηρές τάσεις τους. Για τα μαλλιά, σε αυτές ανήκε ξεκάθαρα η απόχρωση ματζέντα. Ουσιαστικά πρόκειται, για ένα ροζ-μωβ χρώμα, που θυμίζει αρκετά το φούξια, αλλά με μωβ τόνους. Φυσικά, είναι καλή επιλογή, μόνο αν θες να τραβάς τα βλέμματα και όχι αν ανήκεις στους πιο διακριτικούς ανθρώπους. 

Σε περίπτωση που το σκέφτεσαι, θα πρέπει να ξέρεις πάνω κάτω τις διαδικασίες που θέλει. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί πρώτα να κάνεις ντεκαπάζ. Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά, λογικά ο κομμωτής σου θα συνεχίσει με κάποιον χρυσό τόνο, ενώ αν έχεις σκούρα με κάποιον πορτοκαλί. Το τελικό χρώμα θα προκύψει από την ανάμειξη κόκκινου και μπλε.

Βέβαια, αν θες το χρώμα να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται, θα πρέπει να συνεχίσεις και μόνος σου την φροντίδα, με προϊόντα ενυδάτωσης και διατήρησης χρώματος, αλλά και λούσιμο μόνο με κρύο νερό. Ανανέωση το χρώμα θα θέλει περίπου ανά έξι με οχτώ εβδομάδες, μόλις το δεις να ξεθωριάζει προς το φούξια ή το ροζ.

Αν τώρα συνεχίζεις να το θες, ήρθε η ώρα να σου δώσουμε και μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να το εφαρμόσεις.

Διακριτικό dip dye

Σε μία τούφα

Κοντό άφρο

 

Ombre

Κοντοκουρεμένα

Μπλεγμένο με κοντινές αποχρώσεις

Στην κορυφή ξυρισμένων μαλλιών

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!