Είναι πολύ πιθανό την τελευταία φορά, που χώρισες τα μαλλιά σου στα δύο και τα έκανες πλεξούδες, να ήσουν στο δημοτικό και “κομμώτρια” σου να ήταν η μαμά σου. Εξάλλου, έχουν να γίνουν τάση από τα μακρινά 90s και από την εποχή, που η Britney Spears είχε κάνει κοτσιδάκια τα μαλλιά της, για να τραγουδήσει “Hit me, baby, one more time” στους σχολικούς διαδρόμους. 

Baby One More Time GIFs | Tenor

Τώρα μπορεί να μην πηγαίνεις πια δημοτικό και η μαμά σου να μη σού φτιάχνει τα μαλλιά, αλλά έφτασε η στιγμή, που θα κάνεις ξανά κοτσιδάκια. Οι τάσεις των 90s συνεχίζουν να επιστρέφουν η μία μετά την άλλη και αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι τα απλά κοτσιδάκια θα μπουν ξανά στις ζωές μας, για να συνοδεύσουν τις πιο ανέμελες και φρέσκες αναμνήσεις μας, αλλά και να κάνουν τη νοσταλγία μας να βαρέσει κόκκινο για ακόμα μία φορά. Εξάλλου, γιατί να μην τούς δώσουμε μία ευκαιρία, όταν είναι τόσο εύκολα και χρειάζονται τόσο λίγο από τον χρόνο μας; Το μόνο, που κάνεις είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε δύο κομμάτια και μετά να αρχίζεις να πλέκεις το κάθε ένα ξεχωριστά. 

Αισθάνεσαι ότι το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τρομερά παιδικό και θα μοιάζεις σαν να μπεμπεκίζεις; Λοιπόν, μία ματιά σε όλες τις διάσημες, που το έχουν δοκιμάσεις, όπως η Hailey Bieber, η Gigi Hadid και η Kim Kardashian, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σού αλλάξει γνώμη. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!