Τον περασμένο Δεκέμβριο η σχεδιάστρια Simone Williams κατάφερε να πάρει τη θέση της Aevin Dugas στα παγκόσμια ρεκόρ. Συγκεκριμένα, κατάφερε μετά από οχτώ χρόνια να ξεπεράσει το ρεκόρ της για τα πιο μεγάλα άφρο μαλλιά στον κόσμο. Τα μαλλιά της Williams έχουν ύψος 20,49 εκατοστά, πλάτος 22,47 εκατοστά και περιφέρεια σχεδόν 1μιση μέτρο.  

Προφανώς, δεν ήταν εύκολο ούτε τυχαίο ότι τα κατάφερε. Φροντίζει να δίνει στα μαλλιά της πολλή φροντίδα και αγάπη. Και σε ένα βίντεο μοιράζεται όλα όσα κάνει, για να έχεις τις γεμάτες υγεία μπούκλες της. Αρκεί να πούμε ότι η διαδικασία περιλαμβάνει αρκετά προϊόντα. Ωστόσο, όσο κι αν θα περιμέναμε το αντίθετο, το σαμπουάν έχει τη μικρότερη συμμετοχή απ’ όλα, αφού ένα απλό μπουκάλι μπορεί να την βγάλει έως και για έξι μήνες.  

Τι ακριβώς θα χρειαστείς για να ακολουθήσεις όλη τη ρουτίνα της; Ένα οποιοδήποτε σαμπουάν, ένα conditioner βαθιάς ενυδάτωσης, μία κλασική βούρτσα, ένα leave-in conditioner ενεργοποίησης μπουκλών, ένα smoothie μαλλιών για μπούκλες, μία βούρτσα που ξεμπλέκει μαλλιά, μία κρέμα για την ελαστικότητα των μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών, ένα gel μαλλιών με βάση το ελαιόλαδο, ένα ενυδατικό σαμπουάν και ένα σεσουάρ.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!