Αν και η Kim Kardashian έγινε πρώτο θέμα με την εμφάνισή της στο Met Gala, το αυθεντικό φόρεμα της Marilyn Monroe και την ανθυγιεινή δίαιτα, που επέβαλε τον εαυτό της, για να το φορέσει, σχεδόν κανείς δεν μιλάει για τα μαλλιά της. Και γιατί θα έπρεπε να μιλάμε για τα μαλλιά της; Διότι η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας δεν έβαλε απλά μία ξανθιά περούκα, αλλά πέρασε 14 ώρες με αλουμινόχαρτα στο κεφάλι της, για να φτάσει στην απόχρωση, που τελικά είδαμε στο κόκκινο χαλί. 

Ο λόγος για το γαλακτερό ξανθό, που ουσιαστικά είναι το αποτέλεσμα της ένωσης του λευκού του γάλακτος με το ξανθό πλατινέ, και λίγο πολύ αποτελεί το χρώμα του καλοκαιριού για τα μαλλιά. Η διαφορά του με το κλασικό ξανθό πλατινέ είναι πως για να το πετύχει ο κομμωτής, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από ανταύγειες και lowlights, που δίνει μία αίσθηση λάμψης και βάθους στα μαλλιά, αλλά και ένα πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το ατού του είναι πως δεν τείνει ούτε προς θερμούς ούτε προς ψυχρούς τόνους, οπότε μπορεί να ταιριάξει υπέροχα στον καθένα, άσχετα με την επιδερμίδα του. 

Φυσικά, μιλάμε για μία απόχρωση, που έχει και ένα πολύ βασικό μείον. Αυτό είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά high-maintenance επιλογή, η οποία θέλει αρκετό από τον χρόνο σου, αλλά και τα χρήματά σου. Μπορεί, όπως είπαμε, η Kardashian να κάθισε 14 ώρες σερί με αλουμινόχαρτα, για να πάει από το σκούρο καστανό στο γαλακτερό ξανθό, αλλά το υγιές για τα μαλλιά σου είναι να κάνεις σταδιακά τη μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο. Επιπλέον, πρέπει να πηγαίνεις για ρίζα στο κομμωτήριο μία φορά τον μήνα ή έστω μήνα παρά μήνα, ενώ αν δεν θες να πηγαίνεις ακόμα πιο συχνά, θα πρέπει να επενδύσεις σε προϊόντα, όπως ασημί σαμπουάν και μάσκα μαλλιών. 

Με άλλα λόγια, μιλάμε για μία εξαιρετικά hot απόχρωση, που όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν τολμήσεις, μιας και είναι αρκετά δεσμευτική. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!