Έχουμε κουραστεί να λέμε πόσο καταλυτικό έχει υπάρξει το TikTok τα τελευταία περίπου δύο χρόνια για τις τάσεις σε όλους τους τομείς. Τα μαλλιά, προφανώς, και είναι ανάμεσά τους. Μάλιστα, αυτές τις μέρες ένα νέο hair trend έχει γίνει viral, που μάς το προτείνουν ειδικά για την εορταστική περίοδο. Αυτό είναι τα fairy hair.

@lary8a

Reply to @lizzieland_art hope i could help🥰#hairtutorial #hairtinseltutorial #hairtinsel #longhair #tutorial #fyp #good4u #hairtransformation

♬ She Drives Me Crazy – Fine Young Cannibals

Η τάση φέρνει κυριολεκτικά τη λάμψη στα μαλλιά μας. Όχι απλά με προϊόντα, που αφήνουν ένα γυάλισμα. Όλο και περισσότεροι TikTokers τοποθετούν στα μαλλιά τους tinsels. Λαμπερές μεταλλικές, δηλαδή, κλωστές μαλλιών σε διάφορα χρώματα, που θυμίζουν τις γιρλάντες των χριστουγεννιάτικων δέντρων. Αυτές μπορείς είτε να τις πλέξεις στα μαλλιά σου, είτε να τις κολλήσεις, είτε να τις κλιπάρεις. Ουσιαστικά είναι μία τάση εν μέρει εμπνευσμένη από τα early 00s, που παίρνει τις χρωματιστές ανταύγειες και τις κάνει πιο λαμπερές. 

@martellej

hopefully this helps!! ask me questions if ur confused 🙂 #hair #hairtinsel #BestFriendDay #tutorial #4u

♬ original sound – Casferret

Φυσικά, ατού των fairy hair είναι ότι δεν θα σε παιδέψουν και ιδιαίτερα. Τι εννοούμε; Θα τοποθετήσεις τα tinsels με κάποιον από τους προαναφερόμενους τρόπους, ανάλογα το προϊόν που θα επιλέξεις. Από εκεί και πέρα, σχεδόν όλα προσαρμόζονται απόλυτα στη ρουτίνα των μαλλιών σου. Μπορείς να τα κόψεις, για να ταιριάξουν με το μήκος τους, να τα λούσεις κανονικά και να τα πλέξεις σε όποιο χτένισμα θες. Μάλιστα, τα περισσότερα προϊόντα (τσέκαρε τις περιγραφές του εκάστοτε πακέτου) σού δίνουν και τη δυνατότητα να τα ισιώσεις ή να τα κάνεις μπούκλες, με τη βοήθεια των ανάλογων εργαλείων. Αν κάνεις σωστά την τοποθέτηση, θα πρέπει να περιμένεις να διατηρηθούν για περίπου έναν μήνα. 

Το τελικό αποτέλεσμα; Μαλλιά γεμάτα έντονα χρώματα, που λαμπυρίζουν και δικαιώνουν το νεραϊδένιο όνομα του trend. 

@meowckenzie

the echolalia rlly came through in this one ok #hairextension#raccoon#2010#fyp#hairtinsel#QuickBooksVictoryPose

♬ original sound – mackenzie!🍓🧚🏽‍♀️

@hairbymermzs

Fairy hair is everything ✨✨✨ #neworleans #fairyhair #hairtinsel #glitterhair #fyp #glitter

♬ INDUSTRY BABY – Lil Nas X & Jack Harlow

@_maermaer

My hair tinsel after the shower🎆 #hairtinsel #fairyhair #SoundcoreGoForGold #fyp

♬ gojo supremacy – люблю соню влада бебровича

@lzyleanz

#shinny #hair #hairtinsel #bluehair #fyp

♬ original sound – 林林 – 林林

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!