Πρόσφατα έκανα ένα κοντό καρέ και κράτησα τις ανοιχτές άκρες των μαλλιών μου από ένα προηγούμενο μπαλαγιάζ για να τις χρησιμοποιήσω ως καμβά και να κάνω ένα peachy pink χρώμα. Με τα λουσίματα ξεθώριασε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, και για να γλιτώσω χρόνο, χρήμα και κόπο, αποφάσισα να μην πάω στο κομμωτήριο και να βάψω τα μαλλιά μου μόνη μου στο σπίτι. Πήρα συμβουλές από φίλη μου – master στα έντονα χρώματα, παρήγγειλα τις βαφές online για ακόμα περισσότερη οικονομία και πάτησα το rec για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία. 

Υ.Γ. 1: Δεν είμαι influencer. Μπορεί βέβαια να γίνω μετά από αυτό το βίντεο.
Υ.Γ. 2: Φοράω κραγιόν, γιατί πού αλλού να το βάλω; Πολύ χαρούμενη με αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλεις να βάψεις μόν@ σου το μαλλί στο σπίτι και μάλιστα θέλεις μια ριζική (no pun intended) αλλαγή με κάποιο ΠΟΛΎ έντονο χρώμα. Μαζί σου. Δεν υπάρχει άλλωστε πιο κατάλληλη εποχή για πειράματα! Η Φίλιππα (@philippa_dim) το τόλμησε ολομόναχη στο σπίτι, το έβγαλε βίντεο και μοιράζεται μαζί μας τα tips! 🌈💇‍♀️💇‍♂️ #beautyvideo #hairstyles #hairgoals #haircolor #diyhaircolor #hairdye #peachyhair #peachhair #hairtransformation #beautytips #likeforlikes #likethis #instavideo #oneofusgr #hairideas #diyprojects #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One of Us (@oneofusgr) στις

Τι θα χρειαστείς:

Τις βαφές τις επιλογής σου
Ένα μεγάλο κουτάλι
Γάντια
Μπoλ και πινέλο
Ένα t-shirt που δεν σε νοιάζει να λερωθεί
Μία πετσέτα που δεν σε νοιάζει να λερωθεί
Κλάμερ

Διαδικασία:

Στο μπoλ βάζουμε ένα μέρος conditioner ανάλογα με την ποσότητα των μαλλιών μας (για μακριά μαλλιά βάλτε ποσότητα conditioner ίση με το κουτάκι της βαφής).  Προσθέτουμε με το κουτάλι ένα μέρος από την βαφή που θέλουμε να είναι το βασικό μας χρώμα (όπως έκανα εγώ με το carnation pink) και ένα μέρος από την βαφή με την οποία θέλουμε να το σπάσουμε για να πετύχουμε την επιθυμητή απόχρωση.  Αναμιγνύουμε. Εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε για 15 – 30 λεπτά ανάλογα με την ένταση και τη διάρκεια που θέλουμε. Ξεβγάζουμε τα μαλλιά με κρύο νερό χωρίς κανένα προϊόν πχ. σαμπουάν. Στεγνώνουμε. Κάνουμε θραύση.