Μετά το lockdown βρισκόμαστε σε μία κάπως περίεργη κατάσταση αναφορικά με το μακιγιάζ. Από τη μία, θέλουμε να το ξαναβάλουμε στις ζωές μας, μιας και μάς δίνει ξανά μία αίσθηση κανονικότητας και μάς φτιάχνει τη διάθεση. Από την άλλη, δεν έχουμε την ίδια υπομονή να καθόμαστε και να δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρειά του. Άσε που και κάποιοι από εμάς έχουμε ξεχάσει πώς κάνουμε τα μισά από αυτά που κάναμε προ-lockdown.

Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν; Μία τάση που θα μάς αφήσει να πειραματιστούμε, να γεμίσουμε χρώμα και να διασκεδάσουμε με τη διαδικασία. Συγχρόνως, θέλουμε και μία τάση, όμως, που δεν θα απαιτεί ούτε πολύ χρόνο, ούτε τρομερά άρτια τεχνική. Το confetti eyeliner φαίνεται να τα συνδυάζει όλα. το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ή περισσότερα eyeliner (ό,τι είδος εσύ θες) σε έντονο χρώμα. 

Με αυτό/ά απλά θα αρχίσεις να δημιουργείς τελίτσες διαφορετικών μεγεθών γύρω από τα μάτια σου. Δεν χρειάζεται να τις τοποθετήσεις αρμονικά και συμμετρικά, μιας και όταν πετάμε κομφετί δεν είναι τίποτα από τα δύο. Ωστόσο, αν θες ένα κάπως πιο ήρεμο αποτέλεσμα, μπορείς να δημιουργήσεις με τις τελίτσες μία σχετικά παχιά “γραμμή” κατά μήκος του άνω βλεφάρου σου.

Αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που χρειάζεται να έχεις ή να κάνεις για να το πετύχεις. Μπορείς μόνο να δεις και μερικές εικόνες, για να εμπνευστείς.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!