Κάθε σεζόν βλέπουμε και κάτι διαφορετικό σε ό,τι αφορά τις τάσεις. Trends που έρχονται από το παρελθόν και ανακυκλώνονται με σύγχρονο τρόπο, trends τα οποία είναι εντελώς φρέσκα, αλλά και microtrends που εμφανίζονται και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Οι τάσεις στα νύχια βέβαια είναι κάτι πιο σταθερό, κάτι που μένει για περισσότερο καιρό. Πολλές φορές μάλιστα ανάμεσα στα trends που έχουμε είναι και πιο κλασσικά μανικιούρ, που τα βλέπουμε σχεδόν κάθε σεζόν, απλά σε λίγο διαφορετικές εκδοχές. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποιες θα είναι οι σημαντικότερες τάσεις το φετινό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τα νύχια, μην πας μακριά. Παρακάτω σου τις έχουμε μαζέψει όλες.

Με ελαφρύ γκλίτερ

Το γκλίτερ στα νύχια είναι από φέτος τον χειμώνα ένα από τα μεγαλύτερα must εν όψει της επιρροής του Euphoria. Για το καλοκαίρι θα φορεθεί με πιο ήπιο τρόπο πάνω από χρώματα σαν μια ελαφριά λάμψη.

 

Ουράνιο τόξο

Η τάση ουράνιο τόξο, δηλαδή κάθε νύχι βαμμένο σε ένα διαφορετικό χρώμα, είναι μια από τις πιο χαρούμενες φέτος. Αν λοιπόν το στυλ σου γέρνει προς το παιχνιδιάρικο, βρες τα χρώματα που σου αρέσουν και εφάρμοσε αυτό το πολύχρωμο φωτεινό trend στα νύχια σου.

 

Περλέ Νύχια

Αν το στυλ σου είναι πιο κλασσικό αλλά θα ήθελες να κάνεις και κάτι διαφορετικό, τότε το περλέ μανικιούρ είναι το ιδανικό για σένα. Μια βάση σε κοκκαλί απόχρωση με περλέ γυαλιστικό από πάνω, θα σου δώσει αυτό ακριβώς που αναζητάς.

 

Butterfly Mani

Το butterfly mani ή αλλιώς το μανικιούρ με πεταλούδες είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. To εν λόγω trend βασίζεται στην αναβίωση των early zeros που είχαν σαν βασικό χαρακτηριστικό το naivite στοιχείο, και καθώς το στυλ Y2K δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά, η συγκεκριμένη αισθητική έχει μεταπηδήσει και στα μανικιούρ. Εδώ θα βρεις διάφορες εκδοχές του συγκεκριμένου μανικιούρ για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

Kοντά νύχια σε γαλακτερό χρώμα

Είσαι από αυτούς που θέλουν τα νύχια τους φροντισμένα μεν αλλά όσο πιο απλά γίνεται; Μια από τις φετινές τάσεις σου δίνει ακριβώς αυτό. Κοντά τετράγωνα νύχια σε γαλακτερό χρώμα, ή αλλιώς η επιτομή του chic.

 

Flower Mani

Tα λουλούδια όπως και τα έντονα χρώματα είναι φέτος παντού, άρα και στα μανικιούρ. Άλλη μια πολύ χαρούμενη τάση λοιπόν, αυτή με φλοράλ μοτίβα πάνω σε έντονα χρώματα θα σου χαρίσει τα πιο παιχνιδιάρικα νύχια.

 

Eναλλακτικό Γαλλικό

Σου αρέσει το γαλλικό αλλά έχεις βαρεθεί να κάνεις τα ίδια και τα ίδια; Το φετινό καλοκαίρι σου δίνει την απάντηση. Το εναλλακτικό γαλλικό. Ξεκινάς με το κλασσικό κοκκαλί γαλακτερό χρώμα στην βάση, και στην συνέχεια παίζεις με την γραμμή του french mani σε διάφορες εκδοχές με ή χωρίς χρώμα.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!