Πάντα λάτρευες την Barbie, τα παιχνίδια, τις σειρές και τις ταινίες της; Τότε μάλλον θα χαρείς αρκετά με την πολλαπλή αναβίωσή της. Από τη μία, η Margot Robbie ετοιμάζει τη live-action εκδοχή της. Από την άλλη, βλέπουμε το στιλ της να επανέρχεται. Γι’ αυτή τη σεζόν συγκεκριμένα και μέχρι το καλοκαίρι, η χαρακτηριστική αλογοουρά της φαίνεται ότι θα είναι το πιο hot χτένισμα. Και δεν θέλει καν ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Ήδη έχεις δει σίγουρα τουλάχιστον κάποια διάσημη να έχει ακολουθήσει την τάση. Η Jennifer Lopez, η Hailey Bieber, η Rihanna και η Megan Thee Stallion είναι από τις μεγάλες fans της, ενώ η Ariana Grande μπορεί ξεκάθαρα να θεωρηθεί η ambassador του χτενίσματος. Για να το κάνεις, απλά χρειάζεται να έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου και με μία χτένα να τα τραβήξεις όλα λεία, ψηλά και προς τα πίσω. Δένεις την αλογοουρά με δύο ή τρία διαφανή λαστιχάκια και μετά με μία ισιωτική πας στα τελειώματα και τα γυρίζεις όλα με την ίδια φορά προς τα έξω. Αν έχεις φρατζάκια, αφέλειες ή τουφάκια μπροστά, δεν χρειάζεται να τα πειράξεις, απλά άσ’ τα να πέσουν, όπως συνήθως. 

Προφανώς, δεν υπάρχουν κανόνες. Το χτένισμα μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση και σε κάθε τύπο τρίχας. Μοναδική προϋπόθεση, προφανώς, είναι να έχεις μαλλιά σε μήκος, που τούς επιτρέπει να πιαστούν αλογοουρά.