Αν ο γάμος είναι από τα πράγματα, που θέλεις να κάνεις, τότε ναι, ιδανικά θα πρέπει να είναι μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής σου. Όπως και η προετοιμασία του να είναι από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες, που θα περάσεις ποτέ. Δυστυχώς, η πραγματικότητα αυτό κάποιες φορές το κάνει δύσκολο. Για παράδειγμα, το οικονομικό είναι ένας από τους βασικούς λόγους, που μπορεί να σε γεμίσουν άγχος, στρες και γενικά να σού ρίξουν τη διάθεση, αν αισθάνεσαι ότι τα λεφτά δεν σού φτάνουν για όλα όσα χρειάζεσαι. 

Το νυφικό για τους περισσότερους είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της γαμήλιας τελετής, που νιώθουν ότι δεν μπορεί να λείπει. Ωστόσο, συχνά είναι και ένα από τα πιο κοστοβόρα, την στιγμή που ιδανικά θα θέλαμε και να επιλέξουμε ένα, που πραγματικά μάς ταιριάζει και καθρεφτίζει την προσωπικότητά μας. Υποθέτουμε, λοιπόν, ότι όλοι μπορούμε να φανταστούμε πόσο ψυχοφθόρο και απογοητευτικό είναι να νιώθεις ότι το όνειρο του νυφικού απομακρύνεται όλο και περισσότερο και η μέρα του γάμου σου δεν θα είναι, όπως τη φανταζόσουν, τουλάχιστον ως προς αυτό το κομμάτι. 

Ίσως, όμως, να μην χρειάζεται το όνειρο να χαθεί. Κι αυτό, χάρη στη νέα πρωτοβουλία της κοινότητας Υπέροχες Γυναίκες και της ιδρύτριας της, Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδου. Πρόκειται για την δράση “Το Νυφικό μου και δικό σου!”, που μόλις μάς συστήθηκε και έχει σκοπό να μην αφήσει καμία νύφη να αγχώνεται με το βάρος του νυφικού. Με ποιον τρόπο; Επιτρέποντας σε γυναίκες, που έχουν παντρευτεί στο παρελθόν, να δανείσουν τα δικά τους νυφικά σε γυναίκες, που για κάποιον λόγο δεν μπορούν να αγοράσουν ή να νοικιάσουν δικό τους. Φυσικά, το φόρεμα μετά επιστρέφεται, ώστε να δανειστεί και σε άλλες νύφες. 

Την αρχή έκανε η ίδια η Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδου προσφέροντας το νυφικό, που φόρεσε το 2016. Παράλληλα, σε μόλις μία μέρα, ήδη οχτώ γυναίκες έχουν καταχωρήσει τα νυφικά τους προς δανεισμό και περιμένουν να τα περάσουν σε άλλες μέλλουσες νύφες, που θα ζήσουν τις δικές τους μεγάλες στιγμές μέσα σε αυτά. Αν ενδιαφέρεσαι, λοιπόν, να δανείσεις κι εσύ το νυφικό σου ή ψάχνεις να δανειστείς, αρκεί να επισκεφτείς την ιστοσελίδα των Υπέροχων Γυναικών στην αντίστοιχη κατηγορία στις Συζητήσεις