Πολλές οι τάσεις που έχουμε δει φέτος σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και όλες τους ιδιαίτερες. Από το χάλκινο χρώμα που κυριάρχησε, μέχρι το Louis Vuitton καστανό και από τον σγουρό κότσο a la Bella Hadid μέχρι το κούρεμα mixie cut, τα νέα trends δεν έχουν σταματήσει να εναλάσσονται, φέρνοντάς μας συνέχεια φρέσκες ιδέες.

Μιλώντας λοιπόν για μαλλιά και τάσεις, μόλις έχει έρθει στο προσκήνιο ένα νέο χρώμα το οποίο όλα δείχνουν πως θα είναι το ξανθό του φετινού καλοκαιριού. Και το όνομα αυτού, “vanilla almond butter” ή ελληνιστί, βανιλένιο αμυγδαλοβούτυρο. Και μόνο που το ακούμε μας τρέχουν τα σάλια, επομένως σίγουρα και η όψη του δεν μπορεί παρά να είναι uber-ελκυστική.

Όχι δεν πρόκεται για το νέο παγωτό Ben and Jerry’s αλλά για ένα ξανθό που έχει τόσο θερμούς όσο και ψυχρούς τόνους με μπόλικα layers από ανταύγειες, γεγονός που το καθιστά το τέλειο ξανθό για κάθε επιδερμίδα.

Τη νέα αυτή τάση έφερε στο προσκήνιο η κομμώτρια και ειδικός χρώματος, Chrissy Rasmussen μέσα από τον TikTok λογαριασμό της ο οποίος μετράει 2,3 εκατ. followers.

@hairby_chrissy

#hairby_chrissy #habithairx #hairextensions #hairextensioneducation @matsallen1 #habitsalonaz

♬ as it was x cruel summer x deja vu – matty james

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να κάνεις κι εσύ τη νέα αυτή τάση, δεν έχεις παρά να δείξεις ένα από τα βιντεάκια της κομμώτριας παύλα TikToker, όπως το παραπάνω, στον κομμωτή σου για παραπάνω λεπτομέριες σε ότι αφορά το χρώμα. Αν είσαι ανάμεσα στα άτομα που προτιμούν μια πιο ανοιχτή απόχρωση το καλοκαίρι, το vanilla almond butter ξανθό είναι σίγουρα για σένα.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!