Με τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου να πλησιάζουν, αν δεν έχεις πολύ καλές σχέσεις με τις τρίχες σου, είναι πιθανό να ετοιμάζεσαι ήδη για αποτρίχωση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός σου. Η περιοχή του μπικίνι είναι συνήθως ανάμεσα στις επικρατέστερες και συχνή επιλογή γι’ αυτήν είναι το κερί. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένα είδος αποτρίχωσης μπικίνι, που μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά αρκετά. Είναι καλό, λοιπόν, να τα γνωρίζεις, ώστε να κάνεις την πιο ταιριαστή για εσένα επιλογή. 

Βασική αποτρίχωση μπικίνι

Αν δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά αποτρίχωση με κερί στην περιοχή, είναι καλό να ξεκινήσεις από εδώ, μιας και είναι η πιο ανώδυνη επιλογή. Ουσιαστικά φεύγουν μόνο οι τρίχες, που φαίνονται όταν φοράς το μπικίνι σου, πράγμα που μεταφράζεται σε ένα με δύο δάχτυλα απόσταση από το περίγραμμά του. Επίσης, είναι καλή επιλογή αν δεν θες κάτι τρομερά εξεζητημένο. 

Bikini Wax GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Τριγωνική αποτρίχωση μπικίνι 

Ακολουθεί τα βήματα της βασικής αποτρίχωσης, αλλά πάει τα πράγματα λίγο παραπέρα. Αρχικά, φεύγουν οι τρίχες, που εξέχουν εκτός του μπικίνι. Οι υπόλοιπες, που φεύγουν, έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα τριγωνικό σχήμα, το μέγεθος του οποίου ποικίλει. Μπορεί να είναι πιο μεγάλο για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα ή πιο μικρό ακριβώς πάνω από τα χείλη του αιδοίου. 

Γαλλική αποτρίχωση μπικίνι

Ή, πιο απλά, αποτρίχωση μπικίνι “λωρίδα”. Εδώ αποτριχώνονται σχεδόν τα πάντα από τα πλαϊνά των χειλιών του αιδοίου και τα οπίσθια έως την περιοχή του πυελού και, φυσικά, ό,τι εξέχει από το μπικίνι. Το μόνο, που μένει, είναι μία παραλληλόγραμμη κάθετη λωρίδα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιοριστείς στη λωρίδα και μπορείς να ζητήσεις ό,τι σχέδιο εσύ θες για το τελικό αποτέλεσμα. 

Top 30 Brazilian Waxing GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Βαθιά αποτρίχωση μπικίνι

Όχι, το όνομα δεν έχει κάποια μεταφορική σημασία. Αυτή η αποτρίχωση πάει κυριολεκτικά πιο βαθιά. Συγκεκριμένα, απομακρύνει όλες τις τρίχες από την μπροστινή περιοχή σου. Αυτός είναι και ο λόγος, που θα σε βολέψει ιδιαίτερα αν φοράς μικροσκοπικά ή/και ψηλόμεσα μαγιό. Απλά σίγουρα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι θα πονέσεις κάπως παραπάνω. 

Brazilian αποτρίχωση μπικίνι

Αν δεν θες να μείνει ούτε μισή τριχούλα, αυτή είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή για εσένα. Απομακρύνονται όλες τόσο από την περιοχή του αιδοίου, όσο και από των οπισθίων. Ξεκάθαρα δεν είναι για εσένα, αν δεν έχεις λίγη αντοχή στον πόνο, μιας και είναι η πιο επίπονη μέθοδος. Εξάλλου, φτάνει σε κάποια από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου. Ωστόσο, αν πας σε έναν καλό επαγγελματία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα πονέσεις όσο νομίζεις. 

Wax Wax GIF - Wax Brazilian Wax Sex In The City - Discover & Share GIFs