Ακόμα μία σεζόν Survivor έφτασε στο τέλος της, με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη να ανταγωνίζονται για το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο. Τελικά, ο κόσμος έβγαλε τον πρώτο νικητή, με τον Στάθη Σχίζα να αποκαλύπτει πως θα παραχωρήσει ένα μεγάλο ποσοστό των 100.000 ευρώ, για να βοηθήσει παιδιά με καρκίνο. 

Κι ενώ υποθετικά η ανάδειξη του νικητή και το μίνι reunion των διαγωνιζόμενων έπρεπε να είναι στο επίκεντρο του τελικού, άλλος ήταν αυτός που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον παρουσιαστή του Survivor Γιώργο Λιανό, που ήταν απολαυστικότατος, τρολάροντας όλη την ώρα και κάνοντας πράξη όλα όσα σκέφτεται το τηλεοπτικό κοινό, ιδιαίτερα το Twitter, την τελευταία σεζόν. Ωστόσο, η καλύτερη κατά εμάς στιγμή του δεν είχε να κάνει με το Survivor αυτό καθαυτό, αλλά με μία αστεία “είδηση” της πρόσφατης επικαιρότητας.

Πέρα από τα περιστατικά βίας και τεράστιας αγένειας στα φετινά Mad VMA, συνέβη και ένα αρκετά αστείο περιστατικό. Αυτό είχε να κάνει με τον dj Valentino, ο οποίος βγήκε στην σκηνή μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Το πρόβλημα; Βίντεο, που κυκλοφόρησαν στα social media, τον έδειξαν να παίζει σε ένα άδειο τραπέζι, χωρίς καμία κονσόλα ή άλλου είδους εξοπλισμό πάνω του. Αυτή, λοιπόν, την στιγμή αποφάσισε ο Γιώργος Λιανός να αναβιώσει στον χθεσινό τελικό, με τον παρουσιαστή να προσποιείται ότι παίζει μουσική, ενώ βρισκόταν σε ένα γραφείο με μηδενικό εξοπλισμό, και πιέζοντας στα αυτιά του ανύπαρκτα ακουστικά. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!