Μπορεί ακόμα οι θερμοκρασίες να είναι ένα ενοχλητικό γιογιό που ανεβοκατεβαίνει και ο καιρός να πηγαίνει από ήλιο σε συννεφιά και από συννεφιά σε ήλιο μέρα παρά μέρα, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο. Η άνοιξη είναι εδώ και σιγά σιγά οδεύουμε και προς το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει μπάνια, το οποίο με την σειρά του σημαίνει μαγιό. Αν λοιπόν θες να είσαι έτοιμ@ για τις υψηλές θερμοκρασίες και αναρωτιέσαι ποιες στο καλό θα είναι οι τάσεις για φέτος, παρακάτω σου έχουμε έναν ενδελεχή οδηγό με τις σημαντικότερες. Άντε και καλές βούτες στους θαρραλέους.

Ολόσωμα με Cut-outs

Tα cut-outs είναι εδώ και 3 σεζόν ένα από τα κυρίαρχα trends σε ό,τι αφορά την μόδα, συνεπώς ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα περνούσε και στα μαγιό. Η συγκεκριμένη τάση αναφέρεται κυρίως στα ολόσωμα ωστόσο μπορείς να βρεις και μπικίνι με κοψίματα στο κάτω μέρος, τα οποία είναι έξτρα σέξυ. Το καλύτερο μέρος αυτής της τάσης; Μπορείς να διαλέξεις το κόψιμο σε όποιο σημείο θες αναδεικνύοντας το σώμα σου διαφορετικά.

Μπουτονιέρες

Ναι το ξέρουμε λίγο έξτρα. Αλλά το φετινό καλοκαίρι είναι all-about έξτρα. Και τι πιο έξτρα παύλα κουλ κιτς από μια μπουτονιέρα. Αν σου αρέσει και το στυλ της Carrie Bradshaw που τις διάλεγε κατεξοχήν, τότε έχεις δυο σε ένα. Μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι, όπως το παραπάνω, που η μπουτονιέρα καλύπτει όλο το στήθος, αλλά υπάρχουν και μαγιό όπου θα δεις το υφασμάτινο σε μικρότερο μέγεθος πιο πολύ ως λεπτομέρια και λιγότερο ως πρωταγωνιστή.

Μπικίνι τοπ που δένει γύρω από το σώμα

Από τις πιο σέξυ τάσεις της σεζόν, ένα μαγιό με λουριά γύρω από τον κορμό είναι η επιτομή του hot girl summer 2.0. Θα βρεις την συγκεκριμένη λεπτομέρεια κυρίως στα τοπ των μπικίνι αλλά και στο κάτω μέρος.

Μεταλλικά χρώματα

Είπαμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ έξτρα σε ό,τι αφορά την μόδα; Το είπαμε και ορίστε άλλη μια απόδειξη. Τα metallics θα κυριαρχήσουν μιλώντας για χρωματικές παλέτες, αλλά δε θα δούμε μόνο χρυσό και ασημί. Αντιθέτως, το μεταλλικό στοιχείο μεταφέρεται σε όλο το ουράνιο τόξο.

Μπικίνι τοπ τύπου μαντήλι

Paloma Elsesser Instagram

Αν είσαι από αυτ@ που θες το μαγιό σου να είναι κάτι το διαφορετικό, να έχει κάτι το ιδιαίτερο, αυτή η τάση είναι για σένα. Το μαντήλι σε θέση τοπ το είδαμε σαν κυρίαρχη τάση το περσινό καλοκαίρι και τώρα αυτό το τεράστιο trend μεταπηδάει και στα μαγιό. Προφανώς, δεν θα το βρεις μόνο σε παγέτα, όπως παραπάνω, αλλά σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Ωστόσο αν σου αρέσει και η πούλια, γιατί όχι;

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!