Όπως λογικά έχεις ήδη καταλάβει, στη μόδα και την ομορφιά τάσεις δεν γίνονται μόνο νέες ιδέες και καινοτομίες. Πολύ πιο συχνά ίσως βλέπουμε να επικρατούν στο σήμερα τάσεις, που κυριαρχούσαν σε προηγούμενες δεκαετίες. Σκέψου μόνο τι χαμός έχει γίνει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια με τα 90s και τα early 00s. Μία από τις νεοαφιχθείσες τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν, λοιπόν, μάς έρχεται από ακόμα πιο πίσω, από τα late 70s. 

Ο λόγος για το smiley face, το αρχικά κίτρινο κυκλάκι με τις δύο τελίτσες για μάτια και μία καμπύλη για στόμα, που θυμίζει χαμογελαστό πρόσωπο. Αυτό επανέρχεται πλέον στις ζωές μας. Όχι σε κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως έχει συμβεί παλιότερα, αλλά στα νύχια μας. Ήδη τα προηγούμενα χρόνια έχουμε δει διάσημους, όπως ο Harry Styles και η Dua Lipa, να το δοκιμάζουν. Πλέον, όμως, γίνεται mainstream τάση, με τη Lizzo να την έχει δοκιμάσει ήδη από την αρχή της σεζόν. 

Προφανώς, δεν υπάρχουν κανόνες και δεν χρειάζεται να περιοριστείς στην original εικόνα του smiley face. Το έχουμε δει σε πολλές διαφορετικές και φρέσκες εκδοχές, που φέρνουν το σχέδιο στο σήμερα. Εμείς έχουμε βρει τις αγαπημένες μας, για να εμπνευστείς, με κάποιες από αυτές να μπορούν να δημιουργηθούν και εύκολα στο σπίτι, χωρίς τη βοήθεια κάποιου nail artist.

Γαλλικό με smiley face

Συνδυασμένο με γαλλικό

Λιωμένα smiley faces

Συνδυασμένο με άλλα σχέδια σε κάθε νύχι

Δίχρωμο smiley face

Ως κομμάτι ενός άλλου σχεδίου

Πάνω σε ombré

Μεταλλικό smiley face

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!