Μιλώντας για ανταύγειες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχουμε και κάτι νέο. Από το balayage, μέχρι τα τουφάκια, και από το χρώμα με βάθος, μέχρι τις εντελώς φυσικές, έχουμε ήδη δει πολλές εκδοχές. Η πιο ιδιαίτερη και κατάτι εκκεντρική τάση ωστόσο που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό, είναι τα rebel streaks, ή αλλιώς οι μπροστινές ανταύγειες. Πρόκειται για ένα trend που μας έρχεται από τα early zeros και το οποίο είναι το πλέον αγαπημένο της GenZ. Αν λοιπόν το έχεις ήδη δει, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις ώστε να το υιοθετήσεις, παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει 10 ιδέες για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

Pastels

Μια εκδοχή των rebel streaks για κάποιον που θέλει κάτι statement, αλλά παράλληλα ρομαντικό είναι οι ανταύγειες σε αποχρώσεις του παστέλ. Μπορείς να συνδυάσεις λιλά, ροζ και ξανθό ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

 

Αποχρώσεις του μπισκότου

Για κάτι πιο ήσυχο, μπορείς να επιλέξεις ανταύγειες σε απόχρωση του ψυχρού ξανθού συνδυασμένες με ανοιχτό καστανό.

 

Καστανό με ροζ

Αν θέλεις τα rebel streaks σου να κάνουν “μπαμ” μπορείς να βάψεις τις μπροστινές σου τούφες σε έντονη ροζ απόχρωση, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σε απλό καστανό.

 

Ουράνιο Τόξο

Ίσως η πιο statement επιλογή σε ό,τι αφορά τις μπροστινές ανταύγειες είναι αυτές που έχουν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Συνδύασέ τις με ξανθό πλατινέ στα υπόλοιπα μαλλιά ώστε να δημιουργήσεις την τέλεια βάση.

 

Ξανθό με Κόκκινο

Το ξανθό μαλλί με κόκκινα rebel streaks είναι ίσως η πιο ροκ επιλογή, θυμίζοντας τις punk μπάντες των ’80ς και των ’90ς. Aν λοιπόν το στυλ σου κινείται προς τα εκεί, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

 

Καστανόξανθο με ξανθό

Αν το στυλ σου είναι πιο μίνιμαλ, και προτιμάς κάτι πιο ήπιο, τότε μπορείς να κάνεις δυο απλές μπροστινές ανταύγειες σε ξανθό χρώμα, συνδυασμένες με καστανόξανθη βάση, κάνοντας την λιγότερη δυνατή αντίθεση.

 

Καστανό με Λιλά

Το λιλά μαζί με το ροζ είναι ίσως οι πιο κολακευτικές αποχρώσεις σε ό,τι αφορά τις μπροστινές ανταύγειες. Μπορείς να το κάνεις τόσο με καστανή βάση όσο και με ξανθή.

Πυρόξανθο με πορτοκαλί

Μια από τις πιο ωραίες και ιδιαίτερες επιλογές μιλώντας για rebel streaks είναι οι πορτοκαλί ανταύγειες μα βάση το πυρόξανθο χρώμα.

 

Μαύρο με Πλατινέ

Για την απόλυτη αντίθεση, χωρίς καθόλου χρώμα, επέλεξε μαύρο μαλλί σαν βάση, και συνδύασέ το με πλατινέ ανταύγειες.

 

Ginger με Ξανθό

Αν θες να κατευθυνθείς στο Y2K στυλ θυμίζοντας Spice Girl, τότε μπορείς να επιλέξεις καροτί μαλλί με ξανθές κιτρινωπές ανταύγειες.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!