Ο Ιούνιος έχει μπει και η τρίτη Κυριακή του μήνα πλησιάζει όλο και περισσότερο. Γιατί αυτό είναι σημαντικό; Διότι στην Ελλάδα τότε γιορτάζουμε την Ημέρα του Πατέρα. Οπότε πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε όλο και πιο σοβαρά τι δώρο θα κάνουμε στον δικό μας μπαμπά. Αν το μυαλό σου έχει κολλήσει, τότε το ζώδιο του ίσως σε βοηθήσει να διαλέξεις πιο εύκολα. 

Κριός: Φωτογραφικός φακός για smartphone

Δεν είναι απλά άνθρωπος της περιπέτειας. Είναι ο άνθρωπος, που θέλει να δοκιμάζει οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει πρώτος. Επίσης, είναι και ο άνθρωπος, που τού αρέσει να κοκορεύεται για ό,τι δοκιμάζει, οπότε ένα δώρο που θα τον βοηθήσει να απαθανατίσει τις περιπέτειές του είναι ιδανικό. 

Ταύρος: Λάδι λευκής τρούφας

Ο ταύρος μπαμπάς σου θα εκτιμήσει οτιδήποτε μπορεί να αναβαθμίσει τις γαστρονομικές του περιπέτειες. Είναι λάτρης της καλής και πολυτελούς ζωής και αγαπάει το καλό φαγητό. Οπότε σίγουρα θα εκτιμήσει κάτι, που μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ τα επίπεδα γεύσης ακόμα και στα πιο απλά πιάτα. 

Δίδυμος: Τεχνολογία που ενεργοποιείται με τη φωνή

Συχνά είναι μπροστά από την εποχή του και κατανοεί αμέσως κάθε νέα τεχνολογία. Παράλληλα, είναι τρομερά επικοινωνιακός, με έμφαση στο ότι του αρέσει να μιλάει συνεχώς και όχι τόσο να ακούει. Ένα gadget με ενεργοποίηση με τη φωνή του είναι ό,τι χρειάζεται στη ζωή του. 

Καρκίνος: Δείγματα χειροποίητων aperitifs

Είναι ο ορισμός του σπιτόγατου, αφού αυτό είναι το καταφύγιο του. Επίσης, είναι και αρκετά μεγάλος λάτρης του αλκοόλ, μιας και τον βοηθάει να χαλαρώνει και να μην είναι συνεχώς στην τσίτα. Φυσικά, εκτιμάει οτιδήποτε αλκοολούχο φαντάζει πιο προσωπικό και γι’ αυτό λατρεύει οτιδήποτε χειροποίητο. 

Λέων: Μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας και παίκτη

Μόνο δύο πράγματα λατρεύει το ίδιο ή και λίγο περισσότερο από τον εαυτό του. Το ένα είσαι εσύ και το άλλο η ομάδα του. Επικεντρώσου, λοιπόν, στο δεύτερο και αγόρασέ του την μπλούζα της και, αν έχει, του αγαπημένου του παίκτη. Δεν πρόκειται να τον δεις χωρίς αυτήν σε αγώνα. 

Παρθένος: Bonsai

Τού αρέσει να αναλαμβάνει projects και να δημιουργεί τα δικά του μικρά και τακτοποιημένα σύμπαντα. Ο πιο απλός τρόπος να τού προσφέρεις τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο είναι να τού αγοράσεις ένα bonsai, μαζί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να το φροντίζει. 

Ζυγός: Εισιτήρια

Είναι αρκετά κοινωνικός και θέλει να βρίσκεται σε μέρη με πολύ κόσμο. Βρες, λοιπόν, τη συναυλία, την εκδήλωση ή το φεστιβάλ, που ξέρεις ότι θα ευχαριστηθεί και αγόρασέ του εισιτήρια. Προφανώς, πάρε και για εσένα, για να το ζήσετε μαζί. 

Σκορπιός: Βιβλίο μυστηρίου

Δύο πράγματα λατρεύει ο μπαμπάς σου. Το ένα είναι ένα καλό μυστήριο, που θα σπάσει το μυαλό του, για να ξεδιαλύνει. Το άλλο είναι ο χρόνος, που έχει την ευκαιρία να περάσει μόνος του με τον εαυτό του και, σε αυτή την περίπτωση, με ένα καλό βιβλίο. 

Τοξότης: Ταξιδιωτικό πορτοφόλι

Τα ταξίδια είναι το μεγάλο πάθος της ζωής του και τα κάνει σε κάθε ευκαιρία. Αγόρασέ του, λοιπόν, κάτι που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή του στη διάρκειά τους, όπως ένα ταξιδιωτικό πορτοφόλι με θήκες για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως διαβατήριο, ταυτότητα και εισιτήρια. 

Αιγόκερως: Καρέκλα μασάζ γραφείου

Είναι εργασιομανής και θα εκτιμήσει οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά του. Παράλληλα, όσο κι αν δεν το παραδέχεται, έχει πολύ κούραση και ένταση από την τόση δουλειά, οπότε συνδύασε το σχετικό με τη δουλειά του δώρο με κάτι, που συγχρόνως θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει. 

Υδροχόος: Ρετρό ηχοσύστημα

Δεν είναι παλιομοδίτης, απλά δεν ενδιαφέρεται για τις τάσεις και δεν θέλει να κάνει ό,τι όλοι οι άλλοι. Δεν χρειάζεται ούτε smartphone, ούτε Spotify, ούτε YouTube, ούτε τίποτα αντίστοιχο, για να απολαύσει την αγαπημένη του μουσική. Μπορεί να τα βγάλει πέρα μια χαρά με ένα παλιότερου τύπου ηχοσύστημα, όπως κασετόφωνο.

Ιχθύς: Kit με μπογιές ζωγραφικής

Άσχετα με το επάγγελμά του, ο μπαμπάς σου είναι καλλιτέχνης. Βοήθησέ τον, λοιπόν, να βγάλει όλη του τη δημιουργικότητα προς τα έξω, με ένα kit με μπογιές. Μην προτιμήσεις ένα υλικό, που ήδη ξέρει να χηρίζεται, αλλά κάτι διαφορετικό, που θα του ανοίξει νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!