Τηγανητές πατάτες. Ναι, θα λέγαμε ότι είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπινου είδους και θα υποστηρίζουμε την άποψή μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Εξάλλου, βγαίνουν σε τόσες εκδοχές, που είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρεις κάποια να σού αρέσει. Αυτό είναι γεγονός και μπορούμε να στο αποδείξουμε, λέγοντας σου τις ιδανικές τηγανητές πατάτες για εσένα. 

Κριός: Curly τηγανητές πατάτες

Αυτές οι πατάτες θέλουν μπόλικη τόλμη και εσύ την κατέχεις. Γιατί θέλουν τόλμη; Αρχικά, και μόνο για να αποφασίσει κάποιος να τις κόψει. Δεύτερον, γιατί οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα τις παραγγείλεις καν, αλλά θα παίξεις με την τύχη και το αν θα σού τύχουν κατά λάθος μέσα στις κλασικές πατάτες σου.

Ταύρος: Κλασικές τηγανητές πατάτες

Είναι οι τηγανητές πατάτες, που λογικά σού έφτιαχναν πάντα η γιαγιά και η μαμά σου. Ως άνθρωπος της συνήθειας, δύσκολα τις αλλάζεις και δεν πιστεύεις ότι υπάρχει τηγανητή πατάτα, που να υπερέχει αυτών. Εξάλλου, ποτέ δεν σε έχουν απογοητεύσει μέχρι σήμερα.

Δίδυμος: Τηγανητές πατατοκροκέτες

Τις λατρεύεις γιατί δεν είναι τηγανητές πατάτες με την παραδοσιακή έννοια. Προσφέρουν την αλλαγή, που πάντα έχεις ανάγκη και που δεν σε περιορίζει σε καλούπια και μονόπλευρες καταστάσεις. Στο κάτω κάτω, πατάτα τηγανισμένη είναι, απλά όχι με τον κλασικό τρόπο.

Καρκίνος: Τηγανητές πατάτες με τριμμένη παρμεζάνα και σκόρδο

Κάποιος θα περίμενε να σού δώσουμε κάτι πιο ασφαλές και κλασικό. Ωστόσο, όταν είναι με την καλή έννοια, θες την ένταση στη ζωή σου. Στο φαγητό, αν δεν σε πιάσουν οι νοσταλγίες σου, σού αρέσει να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις κάτι ελαφρώς διαφορετικό.

Λέων: Τηγανητές γλυκοπατάτες

Θες την προσοχή, θες να ξεχωρίζεις και δεν θες το προφανές. Αν έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να πάρεις τηγανητές πατάτες, χωρίς να πάρεις πράγματι τηγανητές πατάτες, εννοείται ότι θα το κάνεις. Άσε που η γλυκοπατάτα είναι και πιο θρεπτική.

Παρθένος: “Τηγανητές” πατάτες φούρνου

Η υγιεινή διατροφή είναι από τα πιο σημαντικά και σταθερά κομμάτια της ζωής σου. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να τη θυσιάσεις, για να φας κάτι τηγανητό και βουτηγμένο στο λάδι. Προτιμάς να κάνεις τις πατάτες σου στον φούρνο και επιμένεις ότι τις κάνεις τόσο νόστιμες όσο τις τηγανητές.

Ζυγός: Κυδωνάτες τηγανητές πατάτες

Η ανάγκη σου για αρμονία και ισορροπία εκφράζεται σε κάθε τι στη ζωή σου. Δεν είναι λίγες οι φορές, που προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε σε περιβάλλει συμμετρικό, ακόμα και το φαγητό. Αυτές οι πατάτες έχουν το σχήμα, στο οποίο είναι το πιο εύκολο να πετύχεις την πολυπόθητη συμμετρία.

Σκορπιός: Τηγανητές πατάτες με λιωμένο τυρί

Έχεις τόσα πολλά επίπεδα και αυτό καθρεφτίζεται ακόμα και στο φαγητό σου. Οι τηγανητές σου πατάτες έρχονται τουλάχιστον σε δύο στρώσεις, με το λιωμένο τυρί να είναι ο συμπρωταγωνιστής τους. Λίγο μπέικον και μυρωδικά θα σε βοηθήσουν να τις απολαύσεις ακόμα περισσότερο.

Τοξότης: Τηγανητές πατάτες “τοστιέρα”

Είσαι αρκετά μεγάλος φαν του οργανωμένου χάους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ναι μεν εκτιμάς τη συμμετρία, αλλά μόνο όταν αυτή έρχεται με τον πιο περίεργο, παράδοξο και fun τρόπο. Αυτές οι τηγανητές πατάτες ανταποκρίνονται σε όλες αυτές τις προδιαγραφές.

Αιγόκερως: Κατεψυγμένες τηγανητές πατάτες

Έχεις υπερβολικά πολλές δουλειές και υποχρεώσεις, για να καθίσεις να πάρεις, να πλύνεις, να καθαρίσεις και να κόψεις μία μία τις πατάτες σου. Οι κατεψυγμένες σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Εξάλλου, για να έχουν τόσα χρόνια εμπορική επιτυχία, μάλλον κάτι καλό θα έχουν.

Υδροχόος: Τηγανητές πατάτες “βάφλες”

Όποιος σκέφτηκε αυτές τις τηγανητές πατάτες ήταν τολμηρός και πρωτοπόρος, ακριβώς όπως κι εσύ. Επιπλέον, όσο νόστιμες και fun κι αν είναι, τις λες συγχρόνως και κάπως περίεργες. Και πάλι, ακριβώς όπως συμβαίνει και με εσένα.

Ιχθύς: Τηγανητές πατάτες “κορδόνια”

Κατ’ αρχάς, το δημιουργικό παιδί μέσα σου θα τις καταευχαριστηθεί. Κατά δεύτερον, έχεις τόσα συναισθήματα μέσα σου, που καταλήγουν να μαζεύονται και να φαντάζουν σαν ένας μπόγος. Ακριβώς όπως και αυτές οι πατάτες μέσα στο πιάτο σου.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!