Για όλους μας υπάρχει ένα είδος σχέσης, που φαντάζει το ιδανικό για εμάς. Δεν εννοούμε απλά αυτήν, που εμείς σκεφτόμαστε ότι είναι η τέλεια για εμάς. Κυρίως μιλάμε για το είδος της σχέσης, που πράγματι θα ήταν ιδανική για εμάς, βάσει της προσωπικότητας και των αναγκών μας. Μάλιστα, αυτήν ακριβώς την σχέση είναι πιθανόν να την έχεις δει να αντικατοπτρίζεται στη μικρή οθόνη. 

(Υ.Γ. Τσέκαρε και την Αφροδίτη σου)

Κριός: Robin & Barney (How I Met Your Mother)

Third trimester dance party!! — The Bump

Έχεις τεράστιες ηγετικές τάσεις και στις σχέσεις θες να έχεις το πάνω χέρι και να είσαι υπεύθυνος κάθε πρωτοβουλίας. Παράλληλα, βέβαια, είσαι και εξαιρετικά ρομαντικός, πράγμα που σε οδηγεί στο να κάνεις τις μεγαλύτερες ρομαντικές χειρονομίες για τον σύντροφό σου. 

Ταύρος: Monica & Chandler (Friends)

𝒎𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅 𝒄𝒉𝒂𝒏 — ✨monica and chandler's big moments, kissing...

Παίρνεις τις σχέσεις σου πολύ στα σοβαρά και γι’ αυτό ψάχνεις κάτι, που πιστεύεις ότι θα κρατήσει. Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι και καλύτερος φίλος και σύμμαχός σου, όπως θα είσαι κι εσύ για εκείνον. Αγάπη, ειλικρίνεια και επικοινωνία είναι τα βασικά στοιχεία, που ψάχνεις. 

Δίδυμος: Jim & Pam (The Office)

Pam Jim GIF - Pam Jim The Office - Discover & Share GIFs

Έχεις εξαιρετικά υψηλά στάνταρ στις σχέσεις σου. Δεν θες απλά να είσαι με κάποιον. Αναζητάς τον άνθρωπο, που θα σού αλλάξει τη ζωή και που πιθανότατα θα είναι ο μεγάλος σου έρωτας. Γι’ αυτό και μπορεί να μένεις μόνος καιρό, αλλά όταν βρίσκεις αυτό, που θέλεις, μοιάζει να έχεις από τις πιο όμορφες σχέσεις.

Καρκίνος: Lily & Marshall (How I Met Your Mother)

Best Marshall X Lily GIFs | Gfycat

Θες την αγάπη, που περιγράφουν στις ταινίες και τα παραμύθια, μία αγάπη τόσο βαθιά, που δεν πάει περισσότερο. Για εσένα ο τελικός στόχος είναι να βρεις έναν σύντροφο ζωής, που θα έχεις δίπλα σου σε κάθε μεγάλη στιγμή και με τον οποίο θα φτάσετε να γερνάτε μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Λέων: Kate & Anthony (Bridgerton)

1.5M ratings 277k ratings See, that's what the app is perfect for. Sounds perfect Wahhhh, I don't wanna livelovecaliforniadreams t.v. is life. t.v. is also death. But mostly t.v. is life! Posts Likes Gif Requests Only Archive finished season 2 the chemistry my god ...

Δεν θα μπορούσες να είσαι ποτέ με κάποιον, που θα σε κάνει να βαριέσαι. Είσαι δυναμικός και θες πάντα εσύ και το ταίρι σου να βρίσκεστε στο επίκεντρο, με την περηφάνια να είναι το βασικό κοινό σας στοιχείο. Φυσικά, όταν δεν βρίσκεστε μπροστά σε κόσμο, αφήνετε τον έρωτά σας να ξεχειλίσει.  

Παρθένος: Cameron & Mitchell (Modern Family)

Cam jesse tyler ferguson mitchell pritchett GIF on GIFER - by Tygrann

Θες να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, ώστε να είσαι σίγουρος ότι πάντα θα υπάρχει τάξη και αρμονία. Γενικά δεν τρελαίνεσαι να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και δεν είσαι φαν των μεγάλων ρομαντικών χειρονομιών. Φροντίζεις, όμως, να κάνεις πάντα ό,τι περνάει από το χέρι σου για εκείνους, που αγαπάς. 

Ζυγός: Samantha & Smith (Sex and the City)

Samantha knows it better — And that's how Samantha lost her virginity to...

Λατρεύεις την ανεξαρτησία σου και γι’ αυτό αποφασίζεις πολύ δύσκολα να μπεις σε σχέση. Για να το κάνεις, πρέπει ο άλλος να σού αποδείξει ότι αξίζει να μπει στη ζωή σου και να ανατρέψεις τις ισορροπίες σου. Όταν αυτό συμβεί, μετατρέπεσαι σε έναν από τους καλύτερους συντρόφους, που θα μπορούσε να έχει κάποιος. 

Σκορπιός: Carrie & Mr. Big (Sex and the City)

Life Lessons From Carrie Bradshaw and Sex and the City | Vogue

Για εσένα, καμία σχέση δεν πρόκειται να λειτουργήσει, αν το πάθος δεν είναι το βασικό της στοιχείο. Πιστεύεις βαθύτατα ότι ένας πραγματικά μεγάλος έρωτας απαιτείται να έχει δυσκολίες. Εξάλλου, αν δεν περάσετε τα χίλια μύρια και δεν ζήσετε ένα συναισθηματικό roller coaster, πώς θα ξέρετε ότι η σχέση σας μπορεί να αντέξει; 

Τοξότης: Santana & Brittany (Glee)

Santana lopez glee cheerleader GIF - Find on GIFER

Είσαι άνθρωπος, που δεν αφήνει τις έγνοιες του να τον επηρεάσουν και έχει αποφασίσει να ζήσει ελεύθερος τη ζωή του. Χρειάζεται, λοιπόν, έναν σύντροφο, που θα δει αυτό το στοιχείο του ως θετικό και όχι ως κάτι δύσκολο. Δεν ψάχνεις έναν σύντροφο, που θα θέλει να σε φυλακίσει στα παραδοσιακά στενά όρια μίας σχέσης και να σε αλλάξει.

Αιγόκερως: Sheldon & Amy (The Big Bang Theory)

the big bang theory sheldon and amy gif | WiffleGif

Δεν είναι ότι δεν είσαι συναισθηματικός. Είναι ότι δεν θες να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε σχέσεις και έρωτες, που μπορεί να μην κρατήσουν ούτε εξάμηνο. Ωστόσο, μόλις κάποιος καταφέρει να σε ξεκλειδώσει, η στάση σου αλλάζει πλήρως και γίνεσαι ένας από τους πιο τρυφερούς συντρόφους. Πάντα με τον τρόπο σου.

Υδροχόος: Eleanor & Chidi (The Good Place)

The Good Place Chidi and Eleanor GIFs | POPSUGAR Entertainment

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ψάχνεις έναν άνθρωπο να είναι εντελώς αντίθετος από εσένα. Θες να συμπληρώνει τα κενά σου και οι διαφορές σας να σάς ενώνουν. Ακόμα περισσότερο, θες κάποιον, που θα δει τα πιο κουλά σου χαρακτηριστικά και θα σε αγαπήσει γι’ αυτά, αλλά και που θα καταφέρει να δει σε εσένα όλα τα στοιχεία, που οι άλλοι αγνοούν.

Ιχθύς: Cece & Schmidt (New Girl)

Cece and Schmidt - Schmidt & Cece Fan Art (30931040) - Fanpop

Δεν σε ενδιαφέρει να βρεις κάτι κινηματογραφικό και εξωπραγματικό. Θες να βρεις πραγματική, γνήσια αγάπη. Αυτή, που σε έχει προτεραιότητα, αλλά την ίδια στιγμή δεν σε πνίγει. Την αγάπη, που δεν κρίνει, σε στηρίζει στα πάντα, σού χαρίζει πολύ γέλιο και στο τέλος της ημέρας έχει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σπίτι σου.