Όλοι έχουμε τουλάχιστον μία γυναίκα κινηματογραφική χαρακτήρα, που μέσα μας θεωρούμε εμβληματικό χαρακτήρα. Οι περισσότερες από αυτές, εξάλλου, έχουν καταφέρει με την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη να σπάσουν στερεότυπα, ταμπού και σεξιστικές προκαταλήψεις και να γράψουν ιστορία. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, λοιπόν, να έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή πώς θα ήταν να ήμασταν μία από αυτές. Γι’ αυτό κι εμείς τώρα σού λέμε ακριβώς ποια θα μπορούσες να ήσουν, βασισμένοι στο ζώδιο σου. 

Κριός: Wonder Woman

Wonder Woman Gif - Gif Abyss

Σού αρέσει να παίρνεις τα ηνία στις καταστάσεις και να λαμβάνεις ηγετικό ρόλο, κυρίως γιατί θεωρείς ότι ξέρεις σίγουρα τι πρέπει να γίνει και τι χρειάζονται οι άλλοι. Επιπλέον, τείνεις να έχεις μία επαναστατική φύση, που δεν σού επιτρέπει πάντα να ακολουθείς οδηγίες και σε κάνει να προτιμάς απλά να γίνεται αυτό, που θες. 

Ταύρος: Elsa

Frozen — Star-crossed

Βρίσκεσαι εξαιρετικά συχνά στη θέση της μεγάλης αδερφής, ακόμα κι αν δεν έχεις αδέρφια. Νιώθεις ότι έχεις υποχρέωση να κρατάς τις ισορροπίες και να φροντίζεις για τους άλλους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει οι δικές σου ανάγκες να πάνε πιο πίσω. Έτσι, καταλήγεις να καταπιέζεις όλα σου τα συναισθήματα, μέχρι να γίνει το μεγάλο “μπαμ”. 

Δίδυμος: Regina George

Mean Girls Regina George GIF - Mean Girls Regina George Movies - Discover & Share GIFs

Ναι, ξέρουμε πόσο την αντιπαθείς. Μήπως, όμως, φταίει το πόσο σού θυμίζει τον εαυτό σου; Εξαιρετικά κοινωνικός και συνήθως δημοφιλής, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να πατήσεις επί πτωμάτων αν αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του σύμπαντος. Είσαι αμείλικτος και δεν φοβάσαι να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, πράγμα που διίστανται οι απόψεις για το αν είναι καλό ή κακό. 

Καρκίνος: Scarlet Witch aka Wanda Maximoff 

daprill Tumblr blog with posts - Tumbig.com

Προτεραιότητά της είναι όσοι αγαπάει και κυρίως η οικογένειά της, με τον ρόλο της μητέρας να παίρνει τα ηνία στη ζωή της. Όπως κι εσύ, είναι εξαιρετικά συναισθηματική, σε βαθμό που μπορεί να χάσει πλήρως τον έλεγχο και μετά να μένει να αισθάνεται τύψεις για τις πράξεις της.

Λέων: Andie Anderson

Matthew mcconaughey kate hudson GIF - Find on GIFER

Για εσένα, ο εαυτός σου είναι προτεραιότητα, ειδικά όταν μιλάμε για πράγματα, που θα σε αναδείξουν. Παράδειγμα; Ας πούμε ότι κι εσύ θα έκανες τα πάντα, αν αυτό σήμαινε να αποδείξεις σε όλους την αξία σου και τελικά να πάρεις μία πολυπόθητη προαγωγή. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι μόνο ένας λέοντας θα φόραγε τόσο πετυχημένα το χρυσό της φόρεμα.

Παρθένος: Mary Poppins

Mary Poppins Perfect GIF - Mary Poppins Perfect Particularly Perfect - Discover & Share GIFs

Περίμενες κάτι άλλο; Κανονικά η Mary Poppins θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ως ορισμός του ζωδίου. Μένει πιστή σε κάθε καθήκον της, δεν τρέχει μακριά από τις ευθύνες της και δεν θα τη δεις ποτέ να αφήνει για αργότερα μία δουλειά, ειδικά αν αυτή η δουλειά σχετίζεται με καθαριότητα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά έξυπνη και πολύ πιο διασκεδαστική απ’ όσο ίσως κάποιος φαντάζεται, όταν την γνωρίζει. 

Ζυγός: Elle Woods

my blogg - Tumblr Blog Gallery

Ως άνθρωπος εκτιμάς την αρμονία και οτιδήποτε δεν είναι απόλυτο. Πού κολλάει η Elle; Από τη μία, ως δικηγόρος καταφέρνει να μπαίνει στις τυπικές συμπεριφορές του επαγγέλματος και να χρησιμοποιεί την αναλυτική της σκέψη, για να δίνει την αλήθεια πίσω από τις υποθέσεις. Από την άλλη, στην προσωπική της ζωή δεν χάνει τον πιο ανάλαφρο, fun και ροζ χαρακτήρα της. 

Σκορπιός: Selina Kyle aka Catwoman

I'm Exactly What My Url Says I Am — Zoë Kravitz as Selina Kyle/Catwoman

Κατ’ αρχάς, νιώθαμε αναγκαίο να σε ταιριάξουμε με μία χαρακτήρα, που δεν επιτρέπει στον εαυτό της να φορέσει τίποτα άλλο πέρα από total black. Πέρα από αυτό, όμως, σού ταιριάζει τέλεια η σκοτεινή φύση της, που κρύβεται ουσιαστικά μέσα στις σκιές και προσπαθεί να δράσει μακριά από τα μάτια του πολύ κόσμου. Όλα αυτά, βέβαια, χωρίς να αναιρείται η καλά κρυμμένη ευαίσθητη φύση σου. 

Τοξότης: Lara Croft

Tumblr

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος, που δεν θα κάνει πίσω μπροστά στην όποια περιπέτεια, αυτός σίγουρα είσαι εσύ. Δεν διστάζει μπροστά στις προκλήσεις και είσαι πάντα έτοιμος να ταξιδέψεις οπουδήποτε μόνο με ένα σακίδιο και να κάνεις οτιδήποτε, από ελεύθερη πτώση μέχρι καταδύσεις. Συν του ότι είσαι ο κλασικός άνθρωπος, που δείχνει εξαιρετικά hot με τον πιο casual τρόπο.

Αιγόκερως: Hermione Granger

Harry potter harry potter and the philosophers stone hermione granger GIF - Find on GIFER

Θα ήταν σχεδόν ιεροσυλία να μη σε ταιριάξουμε με την Hermione. Έχει, εξάλλου, τα πιο βασικά χαρακτηριστικά σου: Είναι έξυπνη, μανιωδώς εργατικής και ο ορισμός του ξερόλα. Παράλληλα, βέβαια, είναι και εξαιρετικά πιστή στους φίλους της, ακριβώς όπως κι εσύ. Κι αν δεν πείθεσαι, αρκεί να παραδεχτείς ότι προφανώς και θεωρείς χειρότερο το να αποβληθείς (ή, τώρα, να απολυθείς) από το να πεθάνεις. 

Υδροχόος: Elizabeth Bennet

thereadables | Reading rainbow, Books, Bookish

Ίσως μία από τις πιο ανεξάρτητες χαρακτήρες, που έχουμε συναντήσει στη μεγάλη οθόνη. Η Elizabeth αρνείται να υποταχθεί στις κοινωνικές νόρμες της εποχής της. Δεν δέχεται να κάνει κάτι, παρά μόνο αν είναι πραγματικά δική της επιθυμία. Στα μάτια μας είναι επαναστάτρια, αλλά στα μάτια των συγχρόνων της δεν ήταν μάλλον παρά περίεργη. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορείς να ταυτιστείς απόλυτα με αυτό. 

Ιχθύς: Jenna Rink

13 going on 30 gifs | WiffleGif

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος αρκετά ονειροπόλος και συναισθηματικός, σε βαθμό που θα μπορούσε να επηρεάσει τον χωροχρόνο, τότε αυτός είσαι σίγουρα εσύ. Η Jenna βλέπει τα πάντα στη ζωή της ρομαντικά και αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σαν να είναι βγαλμένη από ρομαντική κομεντί. Αυτό κάνεις κι εσύ, με αποτέλεσμα μερικές φορές να ψάχνεις ένα ψεύτικο ιδανικό, αγνοώντας πως όλα όσα θες είναι ακριβώς μπροστά σου.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!