Μπορεί να νομίζεις ότι το χρώμα των μαλλιών σου δεν έχει καμία σημασία πέρα από την εμφανισιακή, αλλά έρευνες καταδεικνύουν ότι ίσως να κάνεις λάθος. Συγκεκριμένα, έρευνες του PubMed Central, του WorldAtlas και της εταιρείας Superdrug έχουν καταλήξει στο ότι άτομα με συγκεκριμένα χρώματα μαλλιών τείνουν να έχουν ή να αποπνέουν συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικότητας. Να τι σημαίνει το δικό σου. 

Καστανά μαλλιά

Η γύρω σου σε θεωρούν εξαιρετικά σταθερό και αξιόπιστο άνθρωπο, στον οποίο μπορούν να βασιστούν για ασφάλεια και ειλικρίνεια. Τείνεις να κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ στα επαγγελματικά σου είσαι τρομερά δουλευταράς και ο ιδανικός ηγέτης. 

Ξανθά μαλλιά

Λατρεύεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, ενώ η διασκέδαση είναι για εσένα αυτοσκοπός. Γενικά είσαι αρκετά ανέμελος άνθρωπος, ενώ δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και να μείνεις πιστός στην παιδικότητά σου. 

Μαύρα μαλλιά

Είσαι αρκετά ευφυής και βάζεις πάντα μπροστά τη λογική. Ο συνδυασμός αυτός κάνει συχνά τους άλλους να σε βλέπουν ως υπερβολικά σοβαρό και εγωκεντρικό. Γενικότερα, αν και είσαι χαρούμενος άνθρωπος, συχνά πέφτεις στη μελαγχολία. 

Κόκκινα μαλλιά

Αν και έχεις ανασφάλειες, πάντα βγάζεις μία αίσθηση τεράστιας αυτοπεποίθησης και πάθους. Επιπλέον, είσαι αρκετά ρομαντική φύση, με μία μοναδική ικανότητα να σαγηνεύεις όποιον γνωρίζεις και να έχεις έναν αέρα μυστηρίου να σε περιβάλλει. 

Λευκά/γκρι μαλλιά

Εκπέμπεις μία απλότητα και μία αθωότητα και ίσως γι’ αυτό οι άλλοι νιώθουν τόση ασφάλεια και εμπιστοσύνη μαζί σου. Από μεριάς σου ξέρεις ότι είσαι αυτάρκης μόνος σου και γι’ αυτό ψειρίζεις και το παραμικρό στις σχέσεις σου. 

Ροζ μαλλιά

Βγάζεις μία ζεστασιά στους γύρω σου και πάντα φροντίζεις για τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπαθείς να ενδυναμώνεις τους φίλους σου όσο περισσότερο γίνεται, ενώ σε καμία περίπτωση δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα και διαφορετικά πράγματα.

Μωβ μαλλιά

Έχεις καλλιτεχνική και δημιουργική φύση, ενώ φροντίζεις πάντα να ξεχωρίζεις από τη μάζα και να κινείσαι εκτός των στερεοτύπων και των κλισέ. Επιπλέον, όλοι θα συμφωνήσουν ότι έχεις γύρω σου μια τρομερά αριστοκρατική αύρα. 

Μπλε μαλλιά

Όλοι σε βλέπουν σαν έναν τρομερά καλόκαρδο και πράο άνθρωπο. Δεν αγαπάς τίποτα περισσότερο από την ειρήνη και την αρμονία, ενώ είσαι αρκετά εξωστρεφής, ανοιχτόμυαλος, περιπετειώδης και γεννημένος ηγέτης. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!