Ξεκάθαρα το Only Murders in the Building ήταν μία από τις αγαπημένες μας σειρές για το 2021. Εννοείται, λοιπόν, ότι ενθουσιαστήκαμε, όταν μάθαμε ότι έρχεται και δεύτερη σεζόν, και αρχίσαμε να ψάχνουμε ό,τι πληροφορία μπορούμε να βρούμε γι’ αυτήν. Ο ενθουσιασμός μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν τον Δεκέμβριο μάθαμε ότι η Cara Delevingne θα παίξει σε αυτήν, για να υποδυθεί την Alice, μία καλλιτέχνη της Νέας Υόρκης, που θα δούμε να μπλέκεται στο μυστήριο, με το οποίο μάς άφησε το φινάλε της πρώτης σεζόν. 

Τώρα, μία νέα πληροφορία για την χαρακτήρα της έσκασε στο Vanity Fair από τον δημιουργό της σειράς, John Hoffman. Αυτή είναι ότι η Alice θα είναι το ερωτικό ενδιαφέρον της Mable, της χαρακτήρα της Selena Gomez, στη σεζόν που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει φήμες για τις δυο τους ότι είναι ζευγάρι, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι παρά εξαιρετικά καλές φίλες, που έχουν μέχρι και ασορτί τατουάζ. Αυτή η φιλία τους, μάλιστα, φαίνεται να έχει βοηθήσει εξαιρετικά στη χημεία τους μπροστά από την κάμερα. 

© Instagram: @caradelevingne

“Η Alice φέρνει τη Mabel σε επαφή με μία πλευρά του εαυτού της, που με κάποιον τρόπο παραμελούσε απ’ όταν ξεκίνησε η σειρά. (…) Αυτός ο γνήσιος δεσμός τους (της Gomez και της Delevingne) και η σύνδεσή τους φέρνει μία γρήγορη, σέξι οικειότητα στην σχέση τους στην οθόνη. Ήταν καταπληκτικό ότι τις είχαμε να γνωρίζονται μεταξύ τους και να αισθάνονται άνετα. Είναι λίγο ‘σπινθηροβόλο’ με όλους τούς σωστούς τρόπους, που σε κάνουν να αισθάνεσαι κάπως, ‘Α, κάποιος ανοίγει τον κόσμο κάποιου άλλου’”, περιέγραψε ο Hoffman στο Vanity Fair

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!