Μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να σταματήσουμε να ουρλιάζουμε, αλλά πρέπει, για να γράψουμε αυτό το κείμενο και να σας μεταδώσουμε την πληροφορία. Ο αγαπημένος μας Seth Rogen μόλις πήγε το να συνδυάζεις τα νύχια σου με τα αξεσουάρ σου σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο, τύπου μπροστά του νιώθουμε ταπεινά, άβγαλτα πλασματάκια. Όταν έχει να κάνει πλέον με το nail art, ο Seth Rogen είναι Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram για να δείξει την τελευταία δημιουργία του brand κεραμικών του Houseplant, ένα ιδιαίτερο χειροποίητο τασάκι, εμφανίζεται να καπνίζει το σήμα κατατεθέν μπάφο του με ένα υπέροχο μανικιούρ που ταιριάζει με το πράσινο και μπλε μοτίβο της κεραμικής δημιουργίας.

Το νύχια του επιμελήθηκε η Nails by Mei AKA Mei Kawajiri, γνωστή nail artist των celebrities που έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο iconic μανικιούρ τα τελευταία χρόνια. Από τα τρισδιάστατα νύχια με βυζιά, μέχρι τα ζώα Kawaii στα νύχια του Marc Jacobs και το μανικιούρ Studio Ghibli της Hunter Schafer, τα σχέδια της Kawajiri είναι πάντα διασκεδαστικά, απροσδόκητα και εντελώς πρωτότυπα. Tα νύχια του Rogen δεν αποτελούν εξαίρεση.

 

Όταν η ομάδα του Rogen επικοινώνησε με την Kawajiri για να συνεργαστούν, ανέφεραν ότι έψαχναν για κάτι διασκεδαστικό. “Συζητήσαμε να τα ταιριάξουμε με το σχέδιο του κεραμικού, αλλά να προσθέσουμε και μήκος για δραματικότητα“, αναφέρει στο DAZED η nail artist. “Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη!

Δημιουργώντας τα νύχια για να ταιριάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τα κεραμικά, η Kawajiri ανακάτεψε διάφορα μπλε και πράσινα βερνίκια μαζί για να πετύχει τη σωστή απόχρωση. Οι γκριζομπλέ πιτσιλιές δημιουργήθηκαν με τη χρήση 3D ακρυλικού για να μοιάζουν ακριβώς με του κεραμικού τασακίου. “Αυτό το σχέδιο είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε χρώμα και να προσθέσουμε υφή χωρίς να είμαστε τόσο σοβαροί“, λέει η ίδια και προσθέτει πόσο χαρούμενη είναι που ο Rogen απολαμβάνει τόσο πολύ το μανικιούρ του. “Ο Seth λατρεύει τα gloopy νύχια του, μου είπε ότι τα φοράει εδώ και δύο μέρες και ότι όλοι τα λατρεύουν“.

Λέτε ο Seth να ξεκινήσει κάποιο νέο trend; Πάντως η υφή που μοιάζει με σταγόνες νερού πάνω στα νύχια δεν είναι καινούργια. Η τάση “waterdrop nail”, όπως είναι γνωστή, έγινε δημοφιλής από την nail artist Sojin Oh η οποία ενέπνευσε εκατοντάδες nail artists σε όλο τον κόσμο να αρχίσουν να πειραματίζονται με τις υφές.