Ο Penn Badgley, ο οποίος μας κριπάρει εδώ και 3 σεζόν ως Joe Goldberg στη σειρά You μίλησε στο podcast του “Podcrushed” για το πώς είναι να γυρίζει σκηνές στις οποίες προσομοιώνει αυνανισμό για τη σειρά. Όπως φαίνεται απ’ όσα είπε, η εμπειρία δεν είναι και τόσο ευχάριστη.

“Το έχω κάνει πλέον τόσες πολλές φορές μπροστά στην κάμερα. Δεν νομίζεις ότι θα είναι τόσο μεγάλο θέμα και μετά ανακαλύπτεις μπροστά σε ένα συνεργείο ανθρώπων με μια κάμερα στο πρόσωπό σου, γνωρίζοντας ότι, κατά πάσα πιθανότητα, εκατομμύρια άνθρωποι θα το δουν αυτό, ότι προσομοιώνεις αυνανισμό”.

Ο Penn σημείωσε ότι ενώ δεν είναι ακριβώς σίγουρος “πώς να αναλύσει” τον τρόπο που αισθάνεται κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης αυτών των λήψεων, συχνά το βρίσκει πιο δύσκολο από άλλους τύπους σεξουαλικών σκηνών, προσθέτοντας: “Πρέπει να πω ότι μερικές φορές αυτές οι σκηνές είναι πιο δύσκολες από ό,τι με έναν άνθρωπο, επειδή είναι σαν, οκ, ναι, αυτό κάνω τώρα, αυνανίζομαι”.

Ο Penn ανέφερε ότι έπρεπε να γυρίσει μια τέτοια σκηνή τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια κάθε σεζόν της σειράς και εξομολογήθηκε πως κάθε φορά λαμβάνει την ίδια κριτική πίσω από τα παρασκήνια.

“Πάντα έπαιρνα τη σημείωση να το κάνω λιγότερο ανατριχιαστικό”, μοιράστηκε. “Λένε κάτι σαν: ‘Κλείσε τα μάτια σου ή κάνε πιο γρήγορα ή πιο αργά’. Εγώ λέω, ‘Τι; Αυτός ο άντρας δολοφονεί ανθρώπους και αυνανίζεται στο δρόμο. Λέτε ότι το κάνω ανατριχιαστικό; Πώς γίνεται να είμαι εγώ αυτός που το κάνει ανατριχιαστικό;””

Ο σκηνοθέτης Lee Toland Krieger του είπε, “Φιλαράκο, νομίζω ότι πρέπει να κλείσεις τα μάτια σου”. “Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε”, ανέφερε ο podcast Podcrushed, “αλλά προσπάθησε να μου επικοινωνήσει πολύ ευγενικά ότι ήταν ανατριχιαστικό”, αλλά απάντησα, “Αυτό είναι το γαμημένο το θέμα””.

Αλλά η προσπάθεια να πετύχεις αυτού του είδους το πλάνο οδήγησε τον Penn να προβληματιστεί για τη λεπτή γραμμή του να πρέπει να εξετάζεις “την τοξικότητα και τη σεξουαλική κουλτούρα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να είσαι σέξι”. Όπως σημείωσε, “Αυτή είναι ακριβώς αυτή η περίεργη γραμμή που διασχίζουμε στη σειρά”.